Daca nu te cauta, caut-o tu!
Suno, spune-i ca ai vrea sa iesiti, etc!
Si daca sunteti numai voi 2, ia-o cu (,) complimente, incearca sa arati ca vrei ceva de la ea! Si daca si ea vrea ceva de la tine... Poti sa-i spui ca ati vrea sa fiti impreuna, sau sa o saruti!
Mai este si a doua posibilitate...
Sa nu'ti raspunda la tellefon!
Pfff!
Stiu o fata careia i s-a intamplat aceeasi poveste ca a ta! Si acum incearca sa rezolve ceva, da numai 2, 3, vorbe scoate de la el.
Da nu vreau sa te influentez negativ, dar vreau sa iti spun ca indiferenta (ceea ce face ea) te atrage mult mai mult, deoarece indiferenta atrage pe orice, fata indiferenta atrage un baiat, baiatul indiferent atrage o fata!
Acum tu trebuie sa o cauti, sa iesiti si sa-i spui ca tii la ea si ai vrea ceva mai mult de la ea!
Sper ca te-am ajutat!
Mult nororc:*!
Bye!
Cred ca ar trebui sa te duci sa ii spui adevarul, poate si ea tine la tine dar asteapta sa faci tu primul pas iar tu astepti de la ea cred ca ar trebui sa o cauti si sa-i spui sentimentele tale
Spune-i ce simti fa tu primul pas...dar ai grija nu o obliga sa te placa, se va simti ciudat dar daca nu te place treci mai departe "mai are balta peste" deci Bafta