Sfat: Schimba-ti look-ul. Fa-ti o alta frizura. Ceva mai diferit. Si schimba-ti si stilul de a te imbraca asta iti va da incredere. Plus du-te in fata unei oglinzi mari in baie sau bucatarie si vorbeste cu tine in oglinda si spune exact ce ai vrea sa ii spui acelei fete. Stiu ca suna ciudat Si nebunesc sa vorbesti singur in oglinda. Dar asta te va ajuta sa te obisnuiesti tu cu tine. Tu esti timid pentru ca nu ai incredere in tine. Schimbati un pic stilul. Asa te vor vedea si fetele mai,, sexy,, Si fa exercitiul asta cu oglinda sau inregistreaza-te de pe telefon in timp ce vorbesti si apoi uita-te la tine vorbind.Si vezi cum ti se pare. Ce ar trebui sa mai imbunatatesti dupa stergi inregistrarea. Fetelor nu le plac DELOC baietii timizi. Asa ca mai intai incearca sa scapi de timiditate nu e greu. Doar fa exercitiul cu oglinda ca si cum ai vorbi cu o fata. Nu te da batut. Apoi cand vorbesti cu o fata imagineaza-ti ca e oglinda ca sa nu mai fii asa timid. Daca nu o sa iti raspunda din prima sau ceva VORBESTE MAI TARE. Bafta!
Fetele nu se uita la tine ca la un intreg, mai degraba la detalii, si atitudine. Hai sa simplificam cat se poate. Tu ai sta cu tine? Cu persoana ta? Cum te-ai simti? Tu sa stii sa raspunzi la intrebarile astea sincer, in oglinda, si vezi de acolo. Spor si sa ai rabdare cu tine!
Tu vrei sa fii sexy, cand nici macar nu esti capabil sa te uiti in ochii unei fete?
Eu cred ca ai foarte mult de lcuru cu tine, sa capeti intai incredere in tine si apoi sa fii capabil sa faci avansuri unei fete.
Cat despre "sexy", mai este cale lunga, abia dupa ce treci de primele doua de mai sus si le realizezi, vei ajunge sa-l obtii si pe al 3-lea.
Sa fii mai "sexi" adica mai "sexi?" cauti cumva vreun guru care sa vrajeasca fetele sa te poata vedea altfel de cum esti tu? Nu inteleg pentru ce ai folosit cuvantul "sexi."
Mai intai cauta problema la tine. Lasa emotiile si fi mai cu tupeu ( nu tupeu exagerat, sa nu o dai in bara). Scuza-ma, ai frati mai mari care sa te poata sfatui mai mult? In fine, nu cred ca ai frati pentru ca altfel nu mai intrebai pe TPU.
Nu pot sa iti pun altceva decat ca te emotionezi ca blegul si de asta te tot balbai.
Buba e la tine.
"Sexy"? Se intelegea ca ai 15 ani si daca nu ziceai. Dragule, crezi ca te musca vreuna? Eu sunt convinsă ca nici macar nu maraie, nicio sansa sa te muste.
Tu esti oricum prea micut pentru relatii, ca nu prea stii tu ce inseamna o relatie si ce presupune. Si daca vrei sa pari "sexy", cu atat mai putine sanse. Nu vrea nimeni sa fii "sexy", fetitele de varsta ta cred ca sunt mai interesate de baieti mult mai mari, cu masina si altele, asa e societatea voastra acum. Nici macar nu iti place de vreo fata, ai asa, o turma, din care poa' sa vina oricare ca tu esti multumit. Ei bine, nu prea functioneaza asa.