| wonderfully a întrebat:

Salut, am 15 ani siam si eu nevoie de putin ajutor.Deci,de 4 luni tot vorbesc cu un baiat pe net, el este unul din cei mai buni prieteni de-ai verisoarei mele, dar ne-am cunoscut doar pe net.Si vorbim de foarte mult timp.La inceput imi spunea ca sa mai vin pe la var-mea, si ca sa merg cu ei la disco, si ca poate intr-o seara va veni la mine(la vara mea acasa, daca voi fi si eu), ca abia asteapta sa plec acolo, si ca vrea mult sa ma cunoasca.La sarbatorile de iarna trebuia sa merg acolo, dar ceva nu a mers bine, si nu m-am dus. Pina atunci imi spunea tot felul de lucruri dragute, si multe altele, apoi am observat ca nu-mi mai scrie, si in cele din urma am aflat ca are prietena, dar pe mine m-a asigurat ca n-are.Si cel mai dureros a fost sa aflu ca are prietena tocmai in ziua de 13 februaria, cu o zi inainte de ziua indragostitilor.Am fost afectata foarte mult. Dupa un timp, pe la sfirsitul lui februarie, el a inceput iarasi sa-mi scrie(vazind ca eu nu-i scriu), si iarasi am inceput.imi scria lucruri frumoase, si ca vrea sa ma vada.Am vorbit iarasi vreo 2-3 saptamini, apoi Iarasi nu-mi scria.Atunci am aflat ca in mod oficial are prietena.(alta)Am fost dezamagita complet, si am impresia ca pe linga cuvintele si lucrurile frumoase pe care mi le-a spus, doar s-a jucat cu mine.In tot acest timp eu m-am indragostit de el, si ma gindesc doar la el.In timpul cind vorbeam, chiar ma gindeam sa ma duc la el, si sa fie ceva special, sa se intimple ceva special intre noi. Dar acum nici nu stiu ce sa mai fac. Un sfat va rog.

6 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Tipul acela a facut urmatorul lucru/lucruri
1)Chiar tinea la tine (cu toate ca este usor sa vorbesti cu o fata pe net sa o vrajesti in timp ce in real life are alta gagica tu probabil erai doar o rezerva) sau km am zis mai sus tinea la tine si s-a saturat de asteptare si s-a dus la alta! dar eu cred ca tipul avea un avantaj enorm cu tine tu te-ai fi dus la el, te-ar fi imbatat cel mai probabil sau ar fi petrecut timp cu tine pana te-ar fi adus in pat, dupa aceea ti-ar fi dat papuci si ar fi fost mai rau! zi merci ca s-a terminat mai devreme! apropo presupun ca acum esti ranita suferii nu? iti sugerez sa rupi orice contact cu el ORICE si nu incerca sa dai de el poate fii greu dar... nu o face! Pe mine cand mia tras clapa prima mea iubire (curva dracu-u) prima saptamana a fost cel mai greusad dupa am inceput sa am chef de un film ceva sa imi omor timpul filmele comedie m-au ajutat mult mau mai inveselit ((daca vrei imi trimit PM si iti recomand cateva)) ) trebuie sa uiti de el ai facut o greseala ca te-ai indragostit pe net. Dupa ce te vei simti mai bine (va dura timp mie mi-a luat 2 lunilaughing in fine eu is si mai sentimentalistchatterbox AKA prost/fraier in ziua de azi)
SFAT nu ba dar nu te mai tine de relatii pe net sau daca te tii sa te intalnesti cu el cat mai repede daca iti place si sa te uiti si la sufletul unui baiat nu numai la fizic aia care sunt fumosi la fizic sunt oribil la suflet (te fac sa suferi si e nasol) ai grija si bafta daca ai nevoie de un film ceva (tine minte comediile te vor face sa te simti mai bine) da-mi un PM si iti zic cateva bafta sorry pentru tine stiu km e!

| thereforyou a răspuns:

Get a real life! Termin-o cu messengerul si hi5'ul si trezeste-te la realitate. Ala doar facea misto de tine pe messenger si tu chiar l-ai crezut. Plus ca, el e din alta localitate, din cate am inteles, ce sfat vrei sa-ti mai dam? Trezirea!

| Alexander21 a răspuns:

Dai pace.Ala nu are cu cine vb pe net.Si cea mai mare prostie? Sa te indragostesti virtual.Ce e pe net, acolo ramane.In real life e mult mai complicat si nasoala viata...Macar deschide ochii acum pana nu e prea tarziu.Nu crede pe nimeni ce zice pe net, doar atunci cand ii vezi chipul.Sa nu mai pui suflet pe net, ok? Ca cine stie ce e in spatele conversatiei...

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

E sigur ca a vrut, vrea si inca mai vrea sa se joace cu tine.E baiatul "smecher" care doar isi face treaba si pleaca.Nu te impovara cu oameni destia ca tot tu o sa ai de suferit. Asta e stiu ca suferi din dragoste dar nu ai sa mori:*

| tpu2011_1353 a răspuns:

Din cate am citit nu a fost nimic concret, deci ai cam pus suflet degeaba. Daca isi schimba prietena odata la 2/3 saptamani e si normal sa nu te bage in seama, ce fata ar accepta ca iubitul ei sa vorbeasca cu o alta fata, careia sa-i faca complimente si sa-i spuna diverse dulcegari.Deci incearca sa uiti, pana cand veti ajunge sa va cunoasteti fata-n fata.

| Pelu_5683 a răspuns:

E aiurea, daca doar pe mess ati vorbit, nu ai cum sa fii indragostita de el, acomodarea doar :* trece, incearca sa vorbesti cu alti baieti happy Incearca sa treci peste, nu ai nimic de pierdut :*