| Andrew123456Andrew a întrebat:

Am 16 ani iar mărimea penisului in stare erecta este de 13 cm. In curând as vrea sa-mi încep viata sexuală, însă din cauza mărimii îmi este rusine si oarecum teama de ce va crede partenera despre mine. Niste sfaturi?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bravo mă, la ceva bun nu i ti stă capul? Ăla de pe umeri nu ăla din izmene, nu esti la varsta la care sa faci sex, mai stai pe tușă vreo cîțiva ani, după 18 ani incolo mai vino cu intrebarea asta, pana atunci o sa ai 20 de metrii de cîrnat in pantaloni.

| corbulalbrosu a răspuns:

Marimea penisului tau reprezinta cazul normal astfel ca te poti declara si multumit si fericit comparativ cu alti nefericiti ai sortii. De asemenea ar fi trebuit sa stii si faptul ca adancimea MAXIMA a vaginului chiar si in stare foarte excitata este de circa 11-12 cm. In concluzie se poate aprecia, considera si presupune ca cel mai probabil vei reusi sa satisfaci sexual 7-8 femei din 10 dupa ce iti vei incepe viata sexuala. Multa sanatate!

| GouDidodino a răspuns:

Stai potolit in banca ta, cu 13 centimetri nu as fi iesit nici din casa, probabil o sa râdă toate fetele de tine si o sa rămâi virgil pe viata.
Dar stai linistit, daca te duci in China o sa fii un fel de Terente printre dânșii

| SasoriOfTheRedSand a răspuns:

Stai in bancuta ta, copilas, vezi-ti de treaba si de puta. Relatiile sunt pentru adulti, cu atat mai mult viata sexuala. Ia o carticica, ia ceva de colorat, lasa chestiile de adulti adultilor. Tu esti un copil. Unul inconstient, dezorientat si scapat din mana de parinti, dar un copil.
Generatie distrusa si tampita. Ei plange tu dupa copilaria ce o asasinezi acum. Auzi la el, viata sexuala. Vai de capul vostru.

| BlackRaven45 a răspuns (pentru SasoriOfTheRedSand):

Mai bine de atat nu o puteam zice. Tot respectul meu!

| Anonimus7777 a răspuns:

Dacă ea te iubește și o faceți din dragoste nu "din dragoste" atunci nu ar trebui să conteze. PS: Media în România e de 13 cm deci e ok, plus că vaginul are între 9 și 11 cm așa că e destul, important e să o menți. Dacă nu mai așteaptă un an.

| nuteintereseaza23 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, nu cred ca o va deranja.Se putea si mai rau!winking