O sa ti se formeze sfarcu dupa ce nasti, crede-ma, am cam asistat destul la discutii din astea cand era verisoara mea mica eu find mai mititel bagam la cap.Cum invat numai prostioare, deh ma rog, deci poti sta linistita.O sa ti se formeze in momentu in care nasti.Si prin absurd de nu ar fi asa, tot o sa fie o solutie sa iti cresti copilu si etc.Deci poti sta linistita, sanii sunt mai mult sa se joace barbatu cu ei, copilu il alaptezi si dupa tot barbatu se joaca cu ei fi linistita.
Fiecare fata este diferita si se dezvolta diferit.
Eu stiu femei care aveau 26 de ani si nu aveau sani, deci, nu-i vorba de varsta ci de dezvoltarea hormonala a fiecarei fete.
Sani nu-si incheie cresterea niciodata, ei cresc tot timpul si descresc cand este cazul.De exemplu: cand esti insarcinata, sanii cresc foarte mult, maia les cand nasti si incepi sa alaptezi. Cand ai terminat cu alaptatul, sanii incep sa descreasca ajungand uneori mult mai mici decat ii aveai inainte de a ramane isnarcinata.
Eu am 16 ani și nu înțeleg de ce mai port sutien ))
Cum e spatele, e și fața. Și totuși nu mă stresez atâta?
Eu am aproape 18 si am sanii destui de mari, si probabil nu or sa mai creasca. Daca nu ai la anii astia probabil asa o sa ii ai toata viata. Dar nu te stresa, aia e
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: