Eu sincer nu am experienta in asta...dar cred ca ar trebui sa ii retrezesti amintirile pe care lea avut cu tine,sa ii arati cat de bine se intelegea cu tine
De sigur trebuie sa te comporti putin altfel,nu te mai supara din orice
Cat despre faza cu facebookul, ca nu are o alta prietena, inseamna ca inca tine la tine...eu nu prea stiu ce sa iti zic dar cereti scuze si roagal sa iti mai dea o sansa si dovedestei ca ai facut o schimbare in atitudinea ta
Am 2 variante...1)Din cite ai spus tu,mie mi se pare ca lui deja ii trece acel foc al iubirii care era inainte,poate s-a plictitsit, vrea ceva nou. Poate nu sinteti facuti unul pentru celalalt, nu mai aveti ce vorbi. Daca va despartiti nu te dezamagi ca undeva te asteapta unul mai bun ca actualul.
2)Sau e inca un copil la minte...inca nu s-a maturizat destul.In plus e gelos, tu incearca sa ii arati ca intr-adevar il iubesti si ca nu esti in stare sa il inseli cu altcineva.
Din cite vad sanse ca sa aveti o relatie trainica sint dar putine.
Lory
Pffff ar trebui sa faceti un film.frumoasa si trista povestea. sfatul meu sincer este ca poate chimia nu va lasa sa stati impreuna dar sufletul va indeamna, asa ca daca nu puteti sta unul fara celalalt ar trebui sa nu va lasati. Dragostea sincera invinge mereu trebuie sa stati intr-o seara doar voi doi si sa discutati sincer despre toata viata cum vreti sa o continuati ce ar trebui sa faceti si altele.bafta multa va sustin din tot sufletul!