| OPersoanaAnonima a întrebat:

Am 16 ani si am incercat o tentativa de l*ba big grin. Gen, adica nu ca vreau sa-mi dau sau ceva, dar am incercat sa vad cat rezist gen nu stiu, adica am inceput, am dat 10 secunde(e prima data) si nu stiu, mi-a luat-o razna penisul, pur si simplu nu ma puteam tine tasnea din el cred ca sperma nu stiu, nu era alba, dar era vascoasa. Era gen, aducea putin a apa vascoasa, cu tenta de alb. Nu stiu, e normal, chiar m-am speriat. Nu vreau sa imi dau l*aba si nu o sa imi dau, doar am vrut sa vad cum e, e clar ca erectia e de 2 ori mai puternica ceva gen, adica ziceai ca-i ciocan, dar nu stiu, mi-am dat drumu foarte repede si nu ma puteam opri gen sti..si a fost ciudat si nu cred ca o sa mai repet vreodata. Pur si simplu am dat vreo 10 secunde si apoi venea si nu mai puteam opri, cum sa fac sa rezist mai mult, e normal ce s-a intamplat. Vreau si eu niste explicatii, ca sunt nou in treaba asta. Adica la filme pentru adulti ma uit, si niciodata nu a fost asa, adica pot sa ma tin, dar na..stiti, help, chestii, vreau sa-mi explicati cum sta treaba, procesu.

3 răspunsuri:
| CanYouFeelMe a răspuns:

Ești cancer, întreabă prieteni, idk.

| aXy99 a răspuns:

Eu nu inteleg care e problema. De ce ai vrea sa rezisti mai mult daca ai zis ca nu o vei mai face vreodata? laughing

"Exercitiul e mama invataturii" sa stiiwinking

| MaTeOGG a răspuns:

1. Lichidul care ti-a iesit era lichidul preejeculator ( contine spermatozoizi, sie pe post de lubrifiant natural.
2. ASA RPD,?!? Suferi de ejaculare preoce.
3. Nu te mai abtin, iti eliberezi stresul hormonal.