Poate face parte dintr-un sindrom premenstrual mai intens, sau poate fi un semn de sarcina, daca ai avut contact sexual.
Eu iti propun sa astepti venirea menstruatiei. Daca sangerarea apare cand trebuie, asteapta sa dispara sangerarea si daca durerea de sani persista, du-te neaparat la medicul de familie. Daca menstruatia intarzie, du-te la medic, dupa un test de sarcina daca ai avut contact sexual.
Se mai intampla. dureri de spate, de cap, de burta, de sani.cosuri! simptome ca trebuie sa-ti vina menstrauatia.
Poate fi un semn premenstrual... insa poate fi si un semn de sarcina... simptomele premestruale sunt foarte asemanatoare simptomelor de sarcina... dar asta numai tu stii daca ai motive sa iti faci griji... daca ai avut un contact sexual neprotejat ai toate sansele sa fi gravida... daca nu atunci stai linistita ca nu se va intampla nimic... asteapta menstruatia... daca nici ciclul nu vine si nu ai avut contact sexul neprotejat atunci poate fi o dereglare hormonala si e cazul sa mergi la medic... dar eu zic ca oricum o vizita la ginecolog nu ar strica... asta pentru linistea ta ...multa sanatate
Pai daca deja ti-a venit menstruatia, sanii te dor inainte de sosirea ciclului datorita schimbarilor hormonale...Ar fi bine sa mergi si la un ginecolog.
Cam a 14 zi de la venirea menstruatiei avem ovulatia, si mie mi se intampla foarte des sa ma doara sani ca nici nu pot sa ii ating, stai linistita asta nu e un motiv de ingrijorare daca nu iti vine menstruatia atunci da ai motiv de ingrijorare. stai linistita. daca ai ovulatia atunci trebuie sa ai si niste scurgeri de culoare alba care se intinde, daca nu ai ovulatia atunci acel lichid albicios nu se intinde. daca nu iti vine menstruatia incearca sa iti faci un test de sarcina daca ai avut contact sexual daca nu du-te la un control ginecologic cu mama ta(ar trebui sa vorbesti cu mama ta, sunt sigura ca o sa te ajute indiferent de orice problema ai avea. nu uita PARINTI SUNT CEI MAI BUNI PRIETENI AI NOSTRI, desi in acesta perioda a vietii noastre nu credem dar crede-ma ca asa e)
Si pe mine ma dor inainte sa imi vina cu aproximativ o saptamana. acesta e "ceasul meu" si asa stiu cand e pe cale sa imi vina sau poate iti cresc