Ok, in primul rând vreau trebuie sa o înțelegi si pe ea că poate nu ii place caracterul tau, poate o înghesui pera mult, mai las-o să respire săraca . Pe urma nu fa marea tâmpenie de a folosi : Te iubesc așa repede ( stiu cum si ce simți ). Acum ce ai putea sa faci... Pai poti încerca sa ii mai lași puțin timp, si pe urmă discută cu ea frash in fata ce si cum te simti fata de ea, de preferabil cat de serios posibil si ii poti spune ca iti pare rău, ca s-aintamplat ca na esti si tu om. O parte din problema ta ( si majoritatea ) se rezolva cu comunicare.
Si în al doilea rând ai putea să ii faci o surpriză si sa o scuti la un suc / prăjitură, să nu faci prostia pe care a făcut-o un amic de al meu : În loc sa meargă si el cu prietena la prima întâlnire la un suc/prăjitură/pizza asta direct la bere si încerca sa vorbească cu ea despre jocuri pe pc .
Ps: Cu funda... Vezi ca ai in dreapta fiecărui răspuns o funda si pe ea trebuie sa scrie cv de genu : Selectează câștigătorul. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie de ceva îmi poti lăsa mesaj in privat. Baftă!
Daca s-a despartit de tine doar pentru atat ori nu a tinut la tine ori tu mai ai si alte „defecte". Parerea mea e sa cauti pe altcineva.