Nu ii mai vorbi de sex o scurta perioada, sa zicem 6 sau 8 luni. Nu o intreba, nu ii propune, nu participa la nici o masturbare sau act sxeual oral. Va avea timp sa se gandeasca, fara sa se simta presata (e aiurea daca tot o bati la cap si o intrebi in fiecare luna sau chair mai des). Sexul e interesant, dar cicaleala este absurda si te face sa respingi. Daca nu vei mai fi disperat si cicalitor ca o baba, lucrurile vor merge mai bine.
Sa continuati sa practicati activitatea de petting pana in momentul in care ea va accepta din proprie inititiva sa treceti la pasul urmator. Succes!
Frate, am avut aceeasi problema... La fel si la mine, ne jucam pana ajungeam sa ne dezbracam. apoi incepea sa planga ca ii era frica sau ca o durea, sti ce am facut eu? simplu. cu 2 guri de palica ai ametito si nu mai simte nimic, sau daca crezi ca asta e nasol, incearca lubrifiant, e 20 lei
Nu vrea sa bea, am încercat de multe ori... cât despre lubrifiant, am vrut odată sa cumpar dar nu mai aveau la farmacie și am lăsat o balta, oricum când ajung sa încerc sa o dezvirginez, e foarte uda de la sărutări și mângâieri. Nu cred ca lubrifierea ar fi o problema
In primul rand, cred ca sunteti destul de tineri incat sa aveti o experienta sexuala, veti avea viata in fata si la dispozitie mult mult timp sa experimentati acest lucru. Apoi nu poti sa o obligi pe biata fata sa faca acest lucru daca nu si-l doreste cu adevarat, iar tu daca continui sa fi atat de insistent vei parea obsedat numai de sex. Iti recomand sa vorbesti deschis cu fata aceea incat sa vedeti ce vreti sa faceti in continuare, ce ganduri aveti, la ce se asteapta de la tine, daca e deschisa la asa ceva si care e cauza acelei temeri pentru penetrare
Am vorbit de atâtea ori, am căutat amândoi pe internet de ce o doare atât de tare și fără rezultat... ea vrea dar durerea o sperie și nu ma lasă sa intru de tot.