| Ștefăneișăn a întrebat:

Am 16 ani și am o relație de 10 luni cu o fata. Ea este mai mare decât mine cu jumătate de an. Problema este ca ne certam super des din cauza ca nu vrea sa facă sex. Nu o oblig sau ceva, o întreb frumos, dar când aude de orice cuvânt legat de acel subiect, se enervează și iese fiara din ea. Vine aproape zilnic la mine și am făcut de multe ori sex oral. Suna ciudat dar pentru a evita penetrarea ne frecam instrumentele pana a avut și orgasm. Ideea e ca pentru mine, ca și băiat e greu sa te abții sa nu ți o bagi, și doar sa o freci acolo. E ca și cum i ai da unui câine un os și nu l ai lasă sa se joace cu el, doar sa îl atingă și sa îl admire. Am înțeles o atata timp dar de fiecare data când ne încălzim după lungi sărutări, ne dezbracam și când vreau sa o penetrez, de multe ori începe sa plângă pentru ca o doare prea tare. Am încercat sa i explic ca nu moare nimeni din așa ceva și ca după o sa simtă placere. Chiar nu știu ce pot sa fac, sau dacă am ce sa fac. Am facut orice legat de sex in afara de penetrare, de fiecare data când se ajunge in acel punct, ne certam. Ce as putea face?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ii mai vorbi de sex o scurta perioada, sa zicem 6 sau 8 luni. Nu o intreba, nu ii propune, nu participa la nici o masturbare sau act sxeual oral. Va avea timp sa se gandeasca, fara sa se simta presata (e aiurea daca tot o bati la cap si o intrebi in fiecare luna sau chair mai des). Sexul e interesant, dar cicaleala este absurda si te face sa respingi. Daca nu vei mai fi disperat si cicalitor ca o baba, lucrurile vor merge mai bine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa continuati sa practicati activitatea de petting pana in momentul in care ea va accepta din proprie inititiva sa treceti la pasul urmator. Succes!

| Mrlove2017 a răspuns:

Mai bine astepti pana e si ea sigura si pregatita sa faca pasul asta

| Matei_Ciprian_Ciobanu_1990 a răspuns:

Tu ai omorat o pe elodia fmm de mustar

| Sk1LLeR a răspuns:

Frate, am avut aceeasi problema... La fel si la mine, ne jucam pana ajungeam sa ne dezbracam. apoi incepea sa planga ca ii era frica sau ca o durea, sti ce am facut eu? simplu. cu 2 guri de palica ai ametito si nu mai simte nimic, sau daca crezi ca asta e nasol, incearca lubrifiant, e 20 lei happy

| Ștefăneișăn explică (pentru Sk1LLeR):

Nu vrea sa bea, am încercat de multe ori... cât despre lubrifiant, am vrut odată sa cumpar dar nu mai aveau la farmacie și am lăsat o balta, oricum când ajung sa încerc sa o dezvirginez, e foarte uda de la sărutări și mângâieri. Nu cred ca lubrifierea ar fi o problema

| Visatoareaaaaaa016 a răspuns:

In primul rand, cred ca sunteti destul de tineri incat sa aveti o experienta sexuala, veti avea viata in fata si la dispozitie mult mult timp sa experimentati acest lucru. Apoi nu poti sa o obligi pe biata fata sa faca acest lucru daca nu si-l doreste cu adevarat, iar tu daca continui sa fi atat de insistent vei parea obsedat numai de sex. Iti recomand sa vorbesti deschis cu fata aceea incat sa vedeti ce vreti sa faceti in continuare, ce ganduri aveti, la ce se asteapta de la tine, daca e deschisa la asa ceva si care e cauza acelei temeri pentru penetrare

| Ștefăneișăn explică (pentru Visatoareaaaaaa016):

Am vorbit de atâtea ori, am căutat amândoi pe internet de ce o doare atât de tare și fără rezultat... ea vrea dar durerea o sperie și nu ma lasă sa intru de tot.

| 19972000 a răspuns:

Încearcă cat mai des pana nu mai poate ea rezista.