anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Am 16 ani și am penisul foarte mic, ma tem ca nu va mai creste(are 10 cm in stare erecta). Toti prietenii fac misto de mine și eu nu stiu ce sa fac.Ce ar trebui sa fac ca sa îmi crească mare sau mai poate creste?! Multumesc.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te-ai dezbracat in fața lor? Nu trebuia sa le spui. Poate va mai creste.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pina la 18 ani creste penisul acum depinde mult de factorii genetici mostenirea genetica daca tatal tau are un penis mare vei avea si tu, daca nu nu, intreaba l pe el ca sigur va putea sa iti zica el la varsta ta cît avea penisul si cand si cu cîti centimetrii ia mai crescut, dar este o minciuna ca cei cu penis mare satisfac femeia in pat mai mult decat cei cu penis mic, ăia cu penis mare nu pot produce placere unei femei ci durere ca si ea are vaginul strîmt mic si o va durea rau cand o va penetra.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai dreptate, penisul isi inceteaza cresterea in jurul varstei de 16 ani si imi este teama ca la tine s-a incheiat deja.
Nu ai ce sa faci, ca atat ai mostenit de la tatal tau si daca el a fost capabil sa o gaseasca pe mama ta si sa te aibe pe tine, apai si tu vei fii capabil sa gasesti o fata/femeie care sa te iubeasca asa cum esti.
Va trebuii la un moment dat, sa folosesti jucarii sexuale ca sa-ti poti satisface iubita, dar asta este alta poveste.

Penisul se poate marii numai chirurgical, cu maxim 2-3 cm, dar sansele ca operatia sa nu reuseasca si sa devii impotent sunt de 50%, asadar, nu-i recomandat o asemenea operatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Este ceva ce totusi nu-mi este clar: voi va scoateti puta afara, o frecati in fata celorllati ca sa vedeti cat este de mare, sau faceti si altele?
Cum altfel stiu prietenii tai, cat o ai tu mica si de ce rad de tine?

| dullcat a răspuns:

Buna.Toti prietenii se afla in aceeasi situatie, fiecare se lauda cu ce nu are.Nu te mai implica in astfel de conversatii stupide.Nu poti face nimic sa iti creasca, ai rabdare ca genetica si timpul sa isi faca treaba pana la capat.

https://www.youtube.com/......tps?/watch

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai ce face. Mulțumește-te cu ce ti-a dat natura.

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa mai crească.
Însă ideea e alta,de ce te "lauzi" amicilor tăi? Multi fac intenționat mișto de tine că ei o au mare și tu nu,pe când, in realitate, lucrurile posibil să stea altfel.
Da chiar și așa, nu ar trebui sa te simți prost pentru o bucată de "carne".In fond, daca o ai mare și ești un bădăran, nu prea te ajuta cu nimicwinking

| Celdrept a răspuns:

Până la 17 ani maxim creste, nu ai ce sa mai faci, nici cu operație nu merge și e foarte costisitoare și riscantă.