anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 16 ani si am si eu o intrebare care ma macina de ceva vreme.De ce in timpul somnului cand am vrun vis erotic cu o blonda sau o colega buna ejaculez si cand ma masturbez ziua nu pot ejacula? Nu ma masturbez de multa vreme si am intampinat aceasta problema. Poate fi ceva psihologic.Va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| RammsteinHH a răspuns:

Acela se numeste vis umed, se intampla la toti baietii, dar probabil masturbarea nu te satisface, sau nu te masturbezi destul. thinking

| sebastiannr1 a răspuns (pentru RammsteinHH):

Mie nu mi s-a intamplat niciodata.

| RammsteinHH a răspuns (pentru sebastiannr1):

O sa ti se intample stai relax.

7 răspunsuri:
| altrix a răspuns:

Ohoho laughing visul umed...
pe tine te incanta mai mult contactul vizual decat cel tactil.
incearca sa nu te mai masturbezi tu. fa-ti o prietena si las-o pe ea sa faca chestia asta. poate o convingi sa iti faca si sex oral smug.
P.S 90% din fete nu recunosc, dar fac.

| oOoBrBoOo a răspuns:

Poate nu iti vine chefu atunci cand vrei tu.laughing uitate mai mult la xxx

Răspuns utilizator avertizat
| RammsteinHH a răspuns:

Sau si asta poate fi ca nu te-ai mai masturbat si nu e obisnuit penisul cu asa ceva.

| DrBanciu a răspuns:

Buna seara Anonim. Aceasta problema este destul de comuna intampinata la adolescenti. Nu te speria, deoarece outele tale nematurate nu pot secreta destula sperma incat sa reziste la ejaculari constante in timpul zieli si in timpul noptii. Recomand masturbarea inainte de somn pentru a nu ejacula in timpul noptii. Sper ca am fost de ajutor