Este interesat de tine si te-a acceptat. Este dispusa sa accepte anumite "nebunii"dar pentru asta va trebui sa cadeti de comun acord sa iesiti la plimbari doar in doi. Faptul ca te-a pupat denota ca te place cu adevarat si poti fi convins ca ceea ce e mai placut va urma cat de curand, deoarece asta doreste si ea de fapt.Succes.
Daca va tineti de ghidusii, esti pe drumul cel bun. Invit-o numai pe ea si probabil ca ii vei putea face mai multe
Salut, am 16 ani si azi peafara cu fata care imi cam place. Era cu verisoarasa si cam nu prea am avut loc sa ma dau la ea, rețin ca i-am pus mânuță la fund si a început sa zâmbească si sa Rada cu toate ca si ea mi-a dat peste capul de jos.
Când le-am condus pana la colțul casei verisoarasa a plecat înainte si fata care imi place a rămas sa ma pupe pe obraz, eu mai tupeist am pupat-o pe obraz si am dat sa o pup pe bot si s-a retras si a început sa rada si s-a retras înapoi si mi-a spus ca te țin eu minte râzând. Ce naiba să mai înțeleg ca nu știu ajutați-mă si pe mine cu niște sfaturi. Mulțumesc!
Se joca, te intarata. Invit-o numai in doi, cu verisoara care poate povesti in familia ei nu faci nimic.