La faza cu inghetata da, intr-un fel ti-ai invins timiditatea.
priveste-o direct in ochi si exprima-ti sentimentele, nu de alta dar ti. o ia altu' inainte si e pacat.
Bafta!
Daca ai 16 ani si nu ai avut nici o prietena(iubita) totul este normal...
Totul vine de la sine.
Daca vrei sa ii spui ca o placi jucati adevar provocare s-au procente.
Pentru inceput ar trebui sa ii ceri nr de tel s-au ID-ul de mess.
Salut, pai ar trebui data viitoare cand te mai intalnesti cu ea sa ii ceri nr de telefon si sa ii spui cand are si ea timp sa mai vb si sa iesiti la un suc si atunci o intrebi daca ii place de tine si dupa ii spui ca tie cam iti place de ea si daca ar vrea sa incerca-ti o relatie... Cine stie poate merge! sau daca nu o intrebi direct daca are prieten. Daca zice ca nu ii spui in fata ce simti tu pentru ea! Succes!
Spune-i pana nu e prea tarziu, si eu am trecut prin ce treci tu si cand mi-am facut curaj sa ii spun ce simt pentru ea a fost prea tarziu!
Pai cand va mai duceti sa impartiti pliante i-ai o floare un trandafir alb si spune-i ca acel trandafir nu e mai frumos ca ea apoi daca te intreaba de ce iai adus floarea spune-i ca asa ai simtit pe parcurs gasesti tu un subiect de discutie ba chiar despre verisoara ei sau ce a mai facut in ultimele zile. Cand va trebui sa va luati la revedere spune-i sa-ti promita ca se va mai intalni cu tine in alte zile si in fiecare zi asa pana cand ea isi va da seama ca o iubesti si se va simti si ea atrasa de tine.Atunci va sosi momentul sa ii spui ca o iubesti!
Fundisha?