Ai putea pregati si o baie cu spuma si lumanari, iar pe jos sageti din petale de trandafiri de diferite culori ca indicatori, iar pe pat petale rosii, iar langa perna un ursulet cu un trandafir in brate. o sampanie la rece, pentru ca putin aburiti viata e mai roz:d. daca e mult prea complicat alege ce-ti place. dar daca ea nu si-a inceput viata sexuala si sa nu fie pregatita. tu ai alte asteptari si. poate ea nu, si sa nu se strice totul.
Daca o chemi de dimineata s-ar putea ca luminarile sa nu prea aiba valoare, sa nu creeze un moment romantic! Poti folosi baloane in forma de inima, niste petale de drandafir peste tot, totul sa fie aromat, sa fui melodia voastra preferata(de ex a noastra este lost inside your love de E. Iglesias)
Poti sa cumperi tort in forma de inima si sa-l mincati impreuna, sa va murdariti pe fata!
Muzica buna lumanari parfumate flori cadou mancare filme ...iti spun din propria experienta ce mi-ar placea pentru ca sunt fata Si daca vreio si dragoste nu stiu. faci ce vrei dar recomand prezervativulSper ca te-am ajutat distractie placuta pa:*
Fii tu insuti si surprinde-o cu un mic cadou si cu o muzica de calitate restul vine de la sine ai grija sa te aprovizionezi cu prezervative sa nu ramai in pana ca fetele astea le apuca cand te astepti mai putin
Buna danim7!
Pai ai putea sa pregatesti ceva bun de mancare [ceva ce ii place si prietenei tale] sau daca thu nu stii sa gatesty comanda ceva delicios.Ai putea pune lumanari parfumate in camera si pe masa unde ai pus mancarea petale parfumate de flori. Poti sa ii cumperi ceva dragut si romantic de exx un ursulet simpatic sau o inimioara sau ce crezi ca ii place prietenei tale
Sper ca te-am ajutat Bye!
Ai nimerit bine, sunt fata si stiu ce este chestia asta romantica
sa-ti explic
nu o sa ai nevoie de multi bani ca sa iasa o zi de neuitat! sincer
tot ce ai nevoie iti spun acum
pentru prima si prima data cuvintele frumoase din inima sa nu le uiti, soaptele fierbinti care isi doreste iubita ta sa le auda, trandafirul rosu care o sa ii ofere emotii, senzualitate, si incredere in iubirea voastra, in rest, daca nu stii sa gatesti ai putea prepara ceva usor, sau ai putea comanda o pizza, prajitura, salata de fructe ceva chiar romantic
pentru pregatirea cinei romantice ai nevoie de o lumanare mare si alba in mijlocul mesei, pe masa nu trebuie sa lipseasca paharele de sampanie sau un vin rosu sa va deie pofta de de toate.
farfuriile asezate frumos, masa ar trebui sa fie plina de petale de trandafir.
asta a fost pentru incalzire
dupa
ar fi nemaipomenit sa umpli dormitorul cu petale de flori, un trandafir intins pe pat, petale, plin de lumanari, cu lumina stinsa, romantic si aprinzator, ai putea aduce doua pahare de sampanie sau vin rosu arata mai bine sampania usoara.Totul o sa se intample usor si romantic.
Pentru placerea voastra, ar trebui sa fiti atenti, sa fi tu atent in general cu ea, sa o alinti, sa-o saruti, sa no lasi deloc, in dormitor, ai putea sa o dezbraci usor,
sa o saruti pe corp, aici trebuie sa te descurci tu
inca ceva, daca ai calculator iti dau si o melodie superba pe care cu siguranta nu o va uita. E romantica si e special pentru ocazii din astea, Melodia este :
Kenny-G-going home -o gasesti oriunde melodia in special pe youtube
iti spun ca va fi super frumos
dar ai grija monitorul stins
Ati putea juca ceva romantic, carti pe dezbracatelea, ar fi cool si ametitor, las-o pe ea mai mult sa castige, o sa ii ofere senzatie.
Inca ceva, ai putea pregati o baie in cada, cu petale in apa, spuma mare, sa dea afara, lumanari in jurul cazii, ai grija sa nu ii ia foc parul
incearca sa porti o tinuta sexy care sa o deie peste cap si sa sara pe tine.
Si important, plimb-o legata la ochii sa nu vada surpriza, o vei strica daca o sa vada totul
Pentru prima data invit-o in cada, pasul 2 manacrea si cina impreuna si desertul, apoi dormitorul care o sa explodati, si pentru sfarsit si putea sa ii faci cadou ceva micut un lantisor ceva, un inel, nu scump, cat sa se bucure de el.sau orice ai chef, dar ti-am spus sa nu lipseasca nimic din ce-am scris, poate mai pui tu de la tine o foaie cu versuri, ceva, romantic, dar iti spun crede-ma ca nu o sa uite nicioadata asa ceva.
si inca ceva romantismul nu tine neaparat de timp, poti acoperi geamurile si cu ceva la care sa nu intre lumina, nu te lua dupa toti prostii.
SUCCES
sa imi spui cum a fost
O partida de poker pe dezbrecatalea
Sau faci o intalnire de aia cu manele la maxim
mai mult nu stiu forzaaa Fernando din Caransebes
Mutubal întreabă: