Buna! daca ea te place si tu te-ai indragostit de ea, nu vad dc nu vb cu ea. unele fete asteapta ca baietii sa faca primul pas, si unii baieti asteapta ca fetele sa faca primul pas. te sfatuiesc sa iei tu initiativa; nu conteaza ce ii zici(nu trebuie sa programezi ceea ce o sa ii zici), pe moment o sa iti vina tie vreo ideeiar dupa aceea, cerei id-ul, dupa un timp daca vrea sa iti dea si nr de tel, vb cu ea, cunoasteti-va.nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigatsucces!
Poi du-te tu esti la liceu ce dracu si daca nu poti sa-i zici vb cu ea pe mess sau daca nici asa nu poti trimitei un mesaj zi vezi ceti raspunde
Mai bine invit-o tu undeva la disco sau la un suc dupa aia o petreci pina acasa si deja ii ceri numarul pe urma ii trimiti sms de dragoste si apoi o sa fie totu super garantez 100%
Eu zic sa vorbesti cat mai repede cu ea, poti so pierzi, un subiect dragut ar fi asta: Auzi ai azi istorie[de exemplu, vezi si tu sa aiba si ea o ora comuna]? Eaa! Tu:Ai si tu manualul la tine? Ca nu l-am si ma gandeam ca mi-l dai tu Ea: Da Dupa ii zici, Mersi iti raman datorAsta ar fi o idee, dar incearca sa vb mai repede cu ea, ca sa n-o pierzi