Vezi-ti de scoala, măi Cuculeț. Vei avea timp toata viata, ca adult, sa te ocupi si de asa ceva.
La varsta ta nu ai nevoie de jucarii sexuale, ocupăte mă băiatule de scoală, lasa masturbarea sexul nu esti la varsta la care sa ai o femeie, mai asteapta 5 -6 ani, fă o facultate ia-ti un loc de munca bun, ce sa vada o fata la tine acum la 16 ani, ce i poti tu oferii unei fete/femei la 16 ani? Nimic.
Vb prostii un prieten de al meu mai mare are un penis mare cred că e foarte mare și are și succes la fete
Și are tot atât
Buna.Jucariile sexuale le folosesti si le comanzi cate vrei atunci cand ai peste 18 ani. Daca nu esti in stare sa comanzi fara sa te simti stanjenit/a, sau ca un copil care intra in belele, atunci e clar ca nu trebuie sa le cumperi/apelezi la ele.Acelasi scenariu se aplica si la cei care sunt rusinati sa cumpere prezervative, insemnad ca nu sunt pregatiti de sex.Stiu ca nu asta voiai sa auzi, insa asta trebuie sa auzi, imi pare rau.
Se poate comanda la easybox, nu te intreaba nimeni nimic. Conditia este sa ai card.
Poate sa o cumpere mama ta si sa ti-o daruiasca de ziua ta. Pana atunci poti folosi vibratorul ei. Este in dormitor in sertarul noptierei.
Nu te-a bagat nimeni in seama las-o dracu pe mama in pace cu tot cu vibratorul ei?
Folosestei vibratorul sa vezi daca iti place.
Dăte in ***
Si eu la fel pentru tine!
anonim_4396 întreabă: