Salut Patryck, problema ta este destul de comuna, multi oameni se plang ca relatiile la distanta nu merg, lucru cat se poate de real., relatiile la distanta chiar nu merg, dar odata si odata tot vei intalni pe cineva cu adevarat special, care sa fie langa tine si care sa te placa asa cum si tu o placi pe ea. nu-ti omori timpul dupa o fata care crezi ca e totul. si este o senzatie falsa. Fii tare, si sigur vei gasi o fata chiar pe gustul tau, aproape, si o sa fii fericit
Ar fi bine să înveți gramatica! După ce înveți să scrii, îi poți trimite o scrisoare în care să-i spui ce simți pentru ea.
Ar fi perfect daca ai incepe sa studiezi mai mult ai probleme grave... Poate incepi sa te indragostesti de gramatica
Buna
Parerea mea este sa incerci sa reiei legatura cu aceasta fata, pentru ca nu se stie niciodata (din propria experienta iti spun ca relatiile la distanta merg eu fiind in Romania iar prietenul meu in strainatatea 2 ani
deci sper ca ai inteles ce ai de facut, sun-o si spune-i ce simti pentru ea, si ca nu vrei sa o pierzi.succes
Daca cei 100 de km au decis ruptura relatiei voaste, asta inseamna ca marea voastra iubire a fost doar o mare mincina.
K3 fak3 tU b4j3t3. Fr4t3l.3 t4u e AcI sa teajute! Bo$$
Frate... E greu sa scrii asa... Cum dracu reusiti ma?)
Dragule,mai treci pe la scoala! In plus, cred ca ai zece ani, nu saisprezece.Si sora mai mica, care are 12 ani, scrie mai bine decat tine!
Du-te la scoala si invata, cu cat inveti mai mult, cu atat iti va sta capul mai putin la ea si iti va fi mai usor sa treci peste despartire.
Pana te pui cu burta pe carte, 3 cu indulgenta la Limba Romana.