| Alexandru_Alex_2000_KcJG a întrebat:

Salut, am 16 ani si miercuri am intretinut prima mea relatie sexuala, totul bine si frumos pana cand am ejaculat. Sperma era apoasa si incolora ceea ce pana acum nu era asa... iar azi cand m-am masturbat a fost la fel... ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Culoarea spermei in general este opalescent galbuie si deseori poate avea un aspect destul de schimbator chiar si de la o zi la alta din cauza secretiilor si a volumului care variaza la fiecare ejaculare. Culoarea si aspectul poate fi influentat si de variatia numarului de spermatozoizi in sperma ejaculata care poate fi cuprinsa intre 150 mil si 500 de mil de spermatozoizi. Un alt element important privind cantitatea, calitatea si aspectul spermei ejaculate il reprezinta alimentatia si regimul de viata, fiindca sunt factori care pot sa influenteze intr-o mare masura. Condimentele, alcoolul, carnea grasa, fumatul, dulciurile, bauturile acidulate, etc, toate isi pun amprenta in consistenta, gust si culoare. Asadar este indicat sa fii atent atat la dieta cat mai ales la stilul de viata pe care-l intretii/urmezi. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Din cauza excitației sporite din ultima vreme, ai produs mult mai mult lichid „preejaculator", care a mai diluat sperma.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Nu ai ce face. Asta este culoarea spermei tale la momentele respective. Dupa un timp ea isi revine la normal.

| Barnutiu_Cristi_1996 a răspuns:

Sa te spovedesti ca ai pacatuit