Pff ai grija el poate sa ati spuna dupa ce o faceti gata te parasesc intreaba pe fostele prietene ale lui cum s-a comportat cu ele si catt de dulce a fost asa poti sa aflii cat de dragut este dar am un sfat fii optimista si nu asculta de cei din jur trebuie sa crezi in el.[eu am o relatie de 1 an cu prietena mea si nu a avut nici o indoiala cu mine depinde de comportamentul lui ] inca odata sfatul? fii optimista. fundita?:X
Eu fac prima data Joia asta sper sa fie tare. Sfat urmezati instinctele si iubitiva nu te gandi ca e o munca idioata a si eu am 15 ani si sunt baiat deci terog. P.S. : Fetele cica sunt ma icurajoase
Daca nu esti sigura pe tine mai bine nu faci acest pas.
fa-o din dragoste,fa-o pentru ca vrei tu si esti convinsa cat de cat ca merita.
si daca te decizi sa o faci, protejati-va.
iubiti-va mult
si nu incerca sa faci un plan pentru treaba asta, pentru ca s-ar putea sa iti fie dat peste cap.
lasa lucrurile de la sine sa mearga
Hmmm ai grija ca baieti in ziua de azi numa sa fac sex vor si dupa aia sa te paraseasca iti zic di propria experienta ca asa am patit si eu exact ca tine am umblat cu un baiat 1 an de zile si eram virgina si dupa ce am facut sex de 5-6 ori m-a parasit a inceput ca sa bage motive ca nu se mai poate ca are pe alta si vrajeli, dar el de fapt numa asta cauta ca sa se culce cu mine.Asa ca ai foarte mare grija ca o sa iti dai seama daca te iubeste cu adevarat daca vede ca nu vrei ca sa faci cu el atuncia te va parasi si daca o sa faci atuncia dupa un timp tot te va parasi.Ai grija de tine ca iti dau un sfat prietenesc
Si tu il vrei si el vrea sa te dezvirgiizeze dupa 10 zele mai vedem daa iti mai spune cuvintele astea
E clar ca nu esti pregatita. Mai asteapta, poate nici el nu e baiatul potrivit.
Dap cum spun ceilalti, AR TREBUI SA MA ASTEPTI! daca se comporta asa cu tine vreo 5 6 luni da poate atunci ar trebui sa.l satisfaci. sau asteapta macar pana la un an si fa-o de ziua voastra nu stiu sigur dar de obicei relatiile de la 16 ani cam se termina dupa actu sexual pentru ca partenerului ii creste apetitu si dorinta de a fi cu cineva nou. abia pe la 19 ani sau mai tarziu ai sansa sa gasesti pe cineva cu care sa ramai si sa te simti sigura ca o faci fara regret:d parerea mea :*
Daca el chiar te iubeste, e bine, dar sa fie din dragoste.Si ai grija sa nu te paraseasca dupa aceea.Incredere.
Anonim519 întreabă: