| Lorand11 a întrebat:

Am 16 ani si tocmai am aflat ca prietena mea de 14 ani nu mai e virgina. Inaintea mea ea fiind impreuna cu un alt baiat. Ce sa fac? Nu pot sa trec peste asa ceva.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Evolution a răspuns:

Pentru ca ai un orgoliu de barbat si vrei sa fii primul din viata ei, proabil te-ai fi simtit mai bine daca nici nu saruta pe nimeni inaintea ta, nu happy?
Probabil esti posesiv, am fost si eu asa ca tine la inceput dupa prin experiente si diferite tipuri de relatii ai sa vezi ca asta e doar un orgoliu barbatesc (uneori prostesc) si ca nu asta conteaza.
Intr-adevar, nu poti fi cu o fata (sa ai o relatie serioasa ma refer) daca a fost galeata orasului.
La varsta ei s-a cam grabit, e recomandat sa isi inceapa viata sexuala peste 16 ani deoarece in corpul ei nu s-au dezvoltat toate substantele necesare. Chiar era un articol pe tema asta ca fetele insarcinate tinere nasc copii cu probleme de sanatate si dupa vor suferi si ele din cauza aceasta deoarece corpul lor nu poate duce aceasta sarcina. Ma rog... asta e o alta discutie.
Revenind in cazul tau, nu prea ai ce sa faci, o sa distrugi relatia din cauza orgoliuliu tau daca nu treci peste aceasta treaba si vei vedea mai tarziu ca daca o fata a facut sex, asta nu inseamna ca este o panarama si ca nu te iubeste.
Dar da... orice barbat si-ar dori sa fie primul in toate si sa nu fi avut in viata ei pe altcineva, sa fie primul si singurul si ultimul happy
Dar uneori viata nu e dreapta si cum nici in viata noastra nu a fost prima fata, ar trebui sa nu fim egoisti si sa realizam ca una e posesivitatea, alta e gelozia.
Succes!

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar tu nu ai mai avut alta fata inaintea ei? Ce a fost a fost.
Fată cuminte si babă frumoasa nu prea mai gasesti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti cauti si tu o fata cuminte

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu poti accepta situatia existent si care nu mai poate fi modificata, in acest caz renunti la ea si iti cauti o alta fata care sa fie conforma dorintelor tale d.t.p.d.v. Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Las-o și caută alta. Încearcă la grădi de data asta, poate ai succes.

| Freya1 a răspuns:

Nu poti sa treci peste asta pentru ca nu multa lume poate sa treaca peste faptul ca la 14 ani nu mai e virgina.Dar acum asta e soarta.
Daca te temi ca nu vei performa in fata ei, ea deja stiind cu ce se mananca asta aia e, ia alta virgina la care sa te poti da mare.Dar daca o iubesti treci peste banalitatea asta.Asa puteati avea si 20, si nu era ea de vina pentru ca nu avea de unde sa stii ca vei veni tu mai tarziu pe un cal alb, sau putea fi doamne fereste violata ceia ce din nou nu cred ca avea ea cum sa controleze.Atunci ce faceai?

| LoveSleep a răspuns:

Nu trebuie să treci peste nimic. E șansa ta să faci sex, poate singura, eu n-aș rata-o.

| Hammurabi a răspuns:

Tu ești virgin?

| Hammurabi a răspuns:

Poate ar trebui să te gândești la un lucru.
Din statistici, doar 0, 18 % dintre locuitorii planetei au avut relații sexuale doar cu un singur partener, toată viața.
Deci, dacă vrei să ai o relație pe viață cu o virgină, sunt 99, 82 % șanse ca mai devreme sau mai târziu, poate doar din curiozitate, ea să-și dorească și alt partener sexual.
Doar așa, să vadă cum e. rolling on the floor

| LoveSleep a răspuns (pentru Hammurabi):

Ce procent, Bianca Drăgușanu ți l-a dat?

| Hammurabi a răspuns (pentru LoveSleep):

De unde dracu' să știe Bianca Drăgușanu ce înseamnă ăla procent?laughing

| mentholinks a răspuns:

Mai bine las-o. La varsta ta e posibil sa mai gasesti partenere virgine.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Acum daca vrei o virgina nu ai decat sa cauti alta fata.

| flixbuster a răspuns:

Virginitatea nu e nici boala si nici virtute. Este doar o stare biologica asa cum e si cea de nou-nascut, sugar, copil, puber, adolescent, etc. Toate aceste stari biologice trec.

Virginitatea a avut o valoare (relativa, data de oameni) atunci cand nu existau teste de paternitate. Daca ara unul ogorul inaintea ta si facea si insamantarea, recolta era a ta. Nimeni nu e incantat sa creasca copilul altuia (fara sa stie) asa ca mai sigur era sa fie neinceputa muierea cand o luai de soata. Oricum, dupa ce o incepeai tu nu mai conta, putea sa se mai "bage" si altul ca nu mai stiai.

Lumea s-a schimbat, au aparut testele de paternitate. Daca nu crezi ca e plodu' tau, bagi testul si vezi ce iese. Daca nu e al tau o lasi in plata Domnului (nu ii rupi capu' si mai ales nu te razbuni pe copil ca el nu are nici o vina). Au fost oameni extraordinari care au iubit atat de mult copilul incat l-au crescut in continuare desi nu era al lor (au aflat intr-un fel sau altul mai tarziu cand relatia de parinte deja era creata).

Mediteaza indelung la ce ti-am scris si incearca sa iesi din noaptea mintii. Nu e vorba neaparat de fata asta, priveste ceva mai general ca filozofie de viata.

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca nu poti trece cu vederea acest aspect care evident e foarte important pentru tine mai bine pui punct relatiei. N are rost sa continui si s o priveste mereu cu dezaprobare si neincredere. Sunt foarte importante respectul si increderea intr o relatie. Tu decizi ce o sa faci in continuare. Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,e imposibil să treci peste așa ceva...
Desparte-te.
Și întreabă-le și tu de cum le vezi dacă sunt virgine sau nu, să nu mai ai surprize de genul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu crezi ca nu poti trece peste asa ceva.e mai bine sa te desparti de ea si sa-ti cauti pe altcineva.

Răspuns utilizator avertizat
| generator20 a răspuns:

Nu stiu frate, dai si tu la buca