Citeste cu atentie link-ul de mai jos:
http://www.seximus.ro/articole/folosire_prezervativ_masculin.php
La ruperea himenului sangele poate lipsi, iar daca exista, nu te speria, ca nu tasneste si nici nu are o cantitate mare, himenul se rupe sau nu, tu iti continui actiunea pana la final, fara nicio schimbare de atitudine nici din partea ta nici a prietenei tale.
Retine, este bine ca dupa primul contact sexual, sa nu mai ai niciun altul cu prietena ta, pentru ca, daca himenul se rupe, se formeaza o mica rana, care trebuie lasata 3 sau 4 zile sa se odihneasca, sa se vindece, altfel prietena ta va avea usturimi la urmatorul act sexual, ceea ce nu o va face prea fericita.
Sper...ca ai inteles ceea ce ti-am scris, dar vreau, sa te intreb, prietena ta isi doreste acest lucru, parintii ei cunosc ce intentie ai tu cu ea? Iti recomand ca primul contact sexual, sa il ai cu o partenera, care stie deja despre ce este vorba/in propozitie/, ai evita si ti-ai proteja si prietena de un esec amoros, care ar putea duce chiar la ruperea relatiei.
Nu trebuie neaparat sa schimbi prezervativul. Si poti continua si asa. Acum depinde de tine. Daca nu te deranjeaza "peisajul".
Salut
Dupa ce ti-ai dat drumul ar fi bine sa te opresti pentru ca exista sansa sa se scurga sperma din prezervativ in vagin si nu cred ca ti-ar place asa ceva(exista optiunea sa ramana insarcinata).
La cea de-a doua intrebare ce sa zic...de preferat ar fi bine sa se spele. Daca iti place sa vezi sange in timpul actiunii e treaba ta. Dar pentru igiena ar trebui sa se spele.
Neo787840 presupun ca ai facut sex avand in vedere ca ai raspuns intrebarii mele... daca eu imi dau drumu dupa 2 minute ma opresc si gata actul sexual? nu suna bine deloc.deci cred ca tot schimbarea prezervativului este solutia.de acord?
Acum nu speriati copilul! dar sunt cazuri in care nici nu curge sange pe moment ce te faci atunci? aaa si apropo depinde de ea... pentru ca sunt unele fete care prefera sa se opreasca si altele care nu pentru ca una este sa se obisnuiasca cu durerea si alta e sa simti o durere sa te opresti si apoi sa incerci din nou... poate sa ramana cu frica.
dupa ce iti dai drumul nu stiu cat de mult vei putea continua nu vreau sa fiu rau dar intelegi tu
Prezervativul trebuie schimbat neaparat dupa ejaculare, in niciun caz sa nu continui asa, poate sa se scurga sperma in vaginul ei si degeaba ati mai folosit prezervativ.In plus, sa-ti retragi penisul dupa ejaculare cat timp mai e in erectie caci si in cazul asta se poate scurge sperma.
Asta ramane la latitudinea voastra.Nu e musai sa curga sange, dar daca totusi curge, ar fi ok sa aveti un prosop, ceva la indemana sau sa se spele, apoi continuati, e mai igienic asa.
Totusi, inainte de a face sex, puteti face o perioada petting, asa nu o sa fie prea jenant prima data si va mai obisnuiti si unul cu corpul celuilalt. Eventual o poti penetra cu degetul, pentru a-i largi orificiul himenal si sa o doara mai putin sau chiar deloc prima data.Mare grija la igiena. Aveti grija si sa va iubiti frumos.
Ai idee ca si din penisul tau va curge sange pentru ca ti se va rupe membrana numita ''ata'' ca sa zic asa... si pe tine te va ustura putin dar don't worry have fun:p
Nu e neaparat sa ti se rupa " ata ". nu la toti li se rupe acea "ata".
* dupa ce iti dai drumul intra in stare flasca penisul ( se blegeste ) depinde de la barbat la barbat pentru cat timp. si nu iti recomand sa o mai tii inauntru dupa ce ti-ai dat drumul pentru ca o sa aiba loc scurgeri de sperma in ea.
Acum depinde de tine daca o sa iti placa sa o vezi cu sange sau nu.
Ok.cu himenul sunt lamurit. Dar am zis intr-un post anterior legat de problema schimbarii prezervativului. dupa ce mi-am dat drumul in prezervativ daca vreau sa continui trebuie sa-l schimb(pun pariu ca dupa 2 minute o sa vreau sa continui actul sexual). deci schimb?