| PuFuleTz_5685 a întrebat:

Salut am 16(aproape 17)ani si sunt intr-o relatie cu un baiat de 20 de ani deja de 2 ani aproape 3 insa in toti acesti ani ne-am certat de cele mai multe ori doare pentru faprul ca eu chiar daca sunt admirata de foarte multi baieti nu l-am inselat insa din partea lui s-a intimplat si foarte multe fete roiesc in jurul lui? Cum credeti ce as putea sa fac ca sa nu mai ajungem la asa ceva niciodata? Ofer fundita pentru un sfat folositor!

3 răspunsuri:
| :X pinky love you :X a răspuns:

Păi discută deschis cu el si vorbeştei despre asta. Nu trebuie să recunoască ca te inşeală ca să-ţi dai seama. Daca veyi ca nu ţine despartete de el oricât ar durea nu poţi sta cu el ştiind ca te iinşeală [cred]. Daca nu ignore fetele poate sunt doar geloasa pe tine si daca el e sincer si te iubeste cu adevarat nu ai de ce sa-ti faci griji in legatura cu asta. Mai ales ca e o relatie destul de bine formata. Incearca sa eviti aceste certuri acre sigur ar putea duce la o despartirehappy ceea ce nu cred cati doresti. Evtale vorbindui frumos si deschis si daca vezi ca se enerveaza inchei subiectul si il abordezi cand se calmeazabig grin

| Sufletzel_3959 a răspuns:

Incearca sa-i demonstrezi ca tu esti doar a lui si nu si a altor baieti... daca nu isi da seama nici asa ca ar trebui sa ia exemplu...incearca sa vorbesti cu el. o relatie fara discutii nu este posibilatongue
baftasmug

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Păi dacă roiesc în jurul lui nu înseamnă că te înşeală.
Pff... oameni posesivi... cine să-i mai înţeleagă? oh go on
Discută cu el, asta-i clar, noi nu avem cum să ştim ce-i în mintea lui.
Totuşi, dacă "roiesc în jurul lui" cum spui tu, nu e obligatoriu ca el să şi umble cu ele sau să facă sex cu ele!

P. S.: În aceşti trei ani aţi avut o viaţă sexuală activă, măcar în ultimul an? Dacă nu, fii sigură că ăsta e motivul!