Daca inca tineti unul la altul, nu trebuie sa va despartiti, ci trebuie sa vb si sa clarificati odata anumiti termeni, care sunt motivele certurilor de obicei? despre asta trebuie sa vorbiti si sa incercati sa lasati la o parte certurile. faptul ca dintr-o persona sociabila ai devenit un disperat de jocuri nu e ok deloc si nu te--a ajutat chiar daca tu crezi ca da, iesi afara din casa si distreaza-te cat inca poti, impacate cu prietena ta daca va iubiti si incercati sa nu va mai certati
Ciudat...iti faci griji pentru ea pentru ca inca o iubesti si decat sa pierdeti timpul degeaba mai bine acordati-va inca o sansa:impacati-va
Sincer? Si eu trec prin asta acum doar ca eu nu sufar dar ea ma cauta mereu, imi da mesaje, imi zice ca vrea sa ne vedem si apoi cand o refuz zice ca glumea!
Cunosc sentimentul! Nici eu nu suport ca intr-o relatie sa fie multe certuri, rar da mai zic ca in orice relatie dar nu in fiecare zi.ce sa iti spun incearca sa o eviti daca tu crezi ca asta este cel mai bine pentru tine..si chiar daca iti este greu iesi afara la aer, plimba-te, gaseste-ti o fata care sa te faca sa uiti de cealalta. Ma bucur ca te-ai refugiat in jocuri decat in alte chestii mai grave :* mult noroc iti doresc si fa ce crezi tu ca este cel mai bine pentru inima ta! Lasa suferintele deoparte