| OdyyyN a întrebat:

Salut, am 17 ani aproape de 18 ( sunt nascut in luna august ) si am observat ca deobicei in cazul ejacularii elimin un lichid transparent alunecos, se mai intampla ca cateodata sa elimin si "bucatele" de sperma mici, foarte rar pot zice ca am eliminat sperma de culoarea smantanei si vascoasa, posibil sa fie din cauza ca inca nu sunt bine dezvoltat deoarece eu fizic sunt mai slabut si maI scund de statura, nu am avut relatii sexuale... si ma mai masturbez din cand in cand, care ar putea fi cauzele?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cauza e lipsa unei vieti sexuale regulate,stai linistit.
Functia creeaza organul,printre altele si,odata inceputa viata sexuala,productia ta de spermatozoizi va fi una normala si fiziologica,cu cat mai multi spermatozoizi eliminati,cu atat mai crescuta productivitatea.
In momentul de fata,ca sa intelegi,esti in situatia unui robinet nefolosit dintr-o casa noua,are nevoie de putin timp pana va incepe sa dea apa curata,nu? Intregul sistem hidraulic din casa e complet nefolosit,in cazul de fata!
In plus,daca te temi de cine stie ce minuni, poti face o spermatograma, dar o consider inutila deocamdata, nu esti in situatia unui barbat insurat care-si doreste copii, deci ai rabdare.

| OdyyyN explică (pentru greece12):

Multumesc mult pentru raspuns!

| greece12 a răspuns (pentru OdyyyN):

Pentru putin!

| PsihoSex a răspuns (pentru greece12):

Bravo, Sharon g 12!

| greece12 a răspuns (pentru PsihoSex):

happy
Mi-ai lipsit.

4 răspunsuri: