Cunosc pe cineva cu o problema asemanatoare si trebuie sa mearga la medic sa ii taie putin acolo
Fii atent e simplu am avut aceeasi problema ca sa nu iti faci circumcizie, in fiecare zi iti dai pe penis cu o crema de preferat dermacare de la farmacie e vreo 7 lei iti dai pe penis si incepi sa-l dai peste cap adica sa-l decalotezi in fiecare zi de cateva ori si in decurs la 2-3-4 saptamani depinde pielea o sa se lase, deoarece preputul este foarte elastic, si/sau daca ai prietena pune-o sa iti faca ea asa cel putin ai parte si de placere in acelasi timp, la mine a trecut in felu asta, mai mult oral din partea prietenei mele si sex Si s-a rezolvat acum depinde de la persoana la persoana, daca n-ai prietena fa cum ti-am zis si in timp o sa se lase, multa bafta!
Invata sa te exprimi si sa scrii cat mai citet ca sa poti avea pretentii la raspunsuri serioase, crezi ca sunt mama omida sa stiu ce inseamna pla?
Am vazut eu ceva pe internet
Cred ca ai o problema si sar putetea sa ai nevoie de circumcizie.
Rami virgin ptc daca o fata vede asa ceva o ia capu si va da coltu, nu vrei sa o ai pe constiinta?
Cand am spus pla. vreua sa spun ca arata ciudat daca nu e decalotata de tot. Deci aspectul ma ingrijoreaza. Trebuie sa fac ceva cu "ata" aia, pentru ca aia e problema, si nu nu am nevoie de circumcizie pentru ca nu e fimoza. E doar ata care nici nu se intinde nici nu se rupe. Scuzati-mi exprimarea.
Mutubal întreabă: