anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani, iar prietena mea 16 jumate si avem o mare problema.Ea nu mai simte placere atunci cand ii fac oral si cand ii bag degetul.Cand i-am facut primele dati i-a placut foarte mult.Este virgina si am zis sa o luam usor pana ajungem sa facem sex, adica sa ii se largeasca putin vaginul sa nu o doara rau.Am incecat de vreo 2-3 ori sa facem sex,dar intra doar capul penisului si o durea rau.
Am nevoie de niste sfaturi va rog! De fiecare data cand ii bag degetul sau ii fac oral nu simte placere deloc, dar se uda foarte tare.Ce poate face sa-si revina din chestia asta? Adica eu nu inteleg de ce nu mai simte placere...

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E foarte mica si organele ei genitale nu sunt pregatite pentru sex. Dupa prima experienta, a suferit (fizic) foarte mult si acum orice incercare este receptionata ca un viol. Trebuie sa faci doua lucruri: 1. sa o duci urgent la un ginecolog si 2. sa nu mai incerci nici un fel de sex cu ea macar un an sau un an si jumatate, pana mai trece trauma si mai creste. La varsta ei, un interval mic, cum e un an, are importanta enorma. pentru voi, ca cuplu, o pauza ed un an va trece foarte usor, dar pentru corpul ei este esentiala si va face o uriasa diferenta pentru toata viata

| SteFannZz a răspuns (pentru Brigaela):

Nu am spus ca o durea insuportabil.E ceva normal sa o doara daca este virgina..Am vazut ca o durea si m-am oprit.(deci repet..nu era o durere insuportabila pentru ea!)Pana sa incercam sa facem sex i-am facut de cateva ori ce degetul ca sa se largeasca putin, sa nu o mai doara asa rau la dezvirginare.Tin sa mentionez ca ei nu ii place sa faca degetica.Si nu cred ca are cum sa fie orice incercare interpretata ca un viol...primele 3-4 dati i-a placut foarte mult, iar apoi de inca vreo 2 ori nu i-a placut... apoi iar i-a placut putin, apoi iar nu i-a mai placut
Scuze daca nu m-am exprimat prea bine, dar ma grabeam sa scriu.

| Brigaela a răspuns (pentru SteFannZz):

Mergi cu ea la ginecolog cat mai repede. In afara de primul contact sexual, e anormal sa simta durere la contactul sexual. Si este mult prea mica pentru a fi activa sexual, cu un an mai mica decat varsta MINIMA permisa medical. Asta face totul mult mai serios si impune masuri rapide, nu permite amanari de saptamani.

Totusi..stiu fete care s-au dezvirginat si la 13 ani.Si majoritatea colegelor ei nu mai sunt virgine..Cat despre ginecolog oricum cred ca nu vrea in nici un caz sa mearga.Nu am zis ca am facut chiar sex.A intrat doar capul penisului si am vazut ca o durea si m-am oprit.Am zis ca mai bine mai fac de cateva ori si cum 2 degete si apoi mai incercam.

Faptul ca exista fete cu probleme mai mari, nu este un argument. Eu stiu fete care se prostitueaza de la 9 ani, sau chiar fetite de 3 luni care au fost supuse unui contact sexual, nu este deloc un argument.
Orice femeie, dupa ce isi incepe viata sexuala trebuie sa mearga la ginecolog, prima data in prima luna. Daca a intrat capul penisului, mai mult de 1-2 milimetri, e absolut suficient pentru dezvirginare. Tu ai facut-o, esti mai mare, deci tu estio responsabil ca ea sa mearga la ginecolog. Sunt convinsa ca parintii ei si ai tai te pot ajuta, daca ea nu are discrenamant si se opune. Trebuie doar sa discuti azi sau ecl tarziu maine cu ei, astfel incat ea sa ajunga in cel mai scurt timp la medic. Nu mai incercati sex macar un an, asa cum ti-am zis, va trece extrem de repede, dar pentru ea va conta foarte mult. Tu chiar nu intelegi ce se intampla, corpul ei sufera, las-o si tu macar un an, ca n-o sa mori, e un efort minim din partea ta. Si du-o la ginecolog, asta daca ai un pic de umanitate in tine si vreun sentiment, cat de vag pentru ea (macar mila, ca banuiesc ca dragoste nu prea are cum sa existe in situatia data).

Imi pemit sa ti spun ca esti cam. tampita! daca nu o iubeam ii bagam direct fara sa mai tin cont ca o doare! si nu am obligat o eu sa facem asta! am asteptat sa imi zica ea ca e pregatita! si vad asta, vad ca ea isi doreste foarte mult chestia asta

Sa-ti fie rusine! Mare pacat de fata asta...

"o varsta demna" nu mai esti pe timpuri sa te dezvirginezi la 30 de ani! nu stiu cati ani ai tu si la ce varsa ai avut primul iubit, dar orice fata se excita foarte ra u cateodata si simt acea dorinta de a face sex..nu m am putut abtine cu limbajul deoarece vorbesti fara cunostiinta de cauza..imi spui mie ca nu exista sentimente de iubire fata de ea..nu ai idee cate lucruri am facut pentu ea si cat de fericita este..nu stiu cati baieti ar face tot ce am facut eu

"mare pacat de fata asta" ..deja incepi sa ma enervezi foarte tare. pacat de tine ca esti o proasta

| RAY a răspuns:

Conteaza mult multi factori starea ei de spirit, daca nu cumva are o infectie acolo, daca tu faci ce faci, ca o doare e ceva normal, asa e cu virginele ce sa faci, poate nu o atragi sexual mult asta cred

| SteFannZz a răspuns (pentru RAY):

Poate fi de vina si stresul, nu? Am stat putin si m-am gandit ca a inceput sa nu mai simta placere cand faceam chestiile astea dupa ce plecau ai mei de acasa..si probabil statea cu frica sau ceva de genul.La inceput s-a intamplat la ea acasa cand erau ai ei la o nunta. apoi cand era mama ei plecata si tatal ei dormea..totusi si atunci era stresata ca se putea trezea tatal ei si sa urce sus unde eram noi.

| SteFannZz a răspuns (pentru RAY):

Si vrea si ea foarte mult sa facem asta, se excita foarte tare, se uda rau, ma zgarie, ma musca. etc