| Ioan122 a întrebat:

Salut am 17 ani iubita mea are 16 am inceputo de virgina si nu ia mai venit ciclu de 5 zile sunt 2 sap de la act, azi am facut un test de sarcina si nu este gravida am facut si sex si cand am scos penisu din ea a curs sange si chiaguri a trecut 2 ore si nu mai curge nimic nici burta nu o doare Poate fi gravida. Va rog daca stiti raspundeti urgent

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta voastra ocupati va de școală nu de relatii sexuale, nu aveti varsta la care sa face ti sex sunteti minori amindoi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Faceti sex fara nici o grija si pe urma va panicati ca a ramas insarcinata.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).

| Robert2526 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Tu esti ceva ruda cu Violleta?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Robert2526):

Habar n-aveti pe ce lume traiti!
Continua ca tine. Urca Romania in top mame minore, morti de cancer de col uterin (provocate de HPV). Fetele sunt cele mai vulnerabile.

Poti sa explici care este legatura dintre HPV si cancerul de col uterin si la ce te referi prin "fetele sunt cele mai vulnerabile"?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Robert2526):

Mergeti amandoi la medicul Ginecolog, pentru planificare familiala. Aveti mare nevoie.

Ok,m-ai lamurit, ai mari probleme. Realizezi ca nu eu am pus intrebarea? Esti in mare eroare, repeti pe aici cateva chestii si cam atat. Ai probleme grave, incearca sa consulti un psihiatru

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa 21 de zile poate face test de sarcina. Voi ati citit prospectul?
Iar daca i-a venit menstruatia nu e gravida, deocamdata. Dar o sa fie daca continuati sa faceti sex fara prezervativ!

| Ioan122 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ia intarziat 5 zile astazi am facuf sex iar la 5 minute curgea sange cu chiaguri a trecut 3 ore nu o doare nimic si nici sange ce poate fi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Ioan122):

Du-o la doctor. Oricum acolo va ajunge pentru avort, nu?
Avortul NU este metoda contraceptiva, Poate avea urmari asupra sanatatii ei. Cu siguranta are urmari asupra psihicului, pentru ca Avortul este crima!
Daca tii atat de mult la sanatatea ei, o protejezi folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).

Acum m-ai lamurit, nu stiam cu ce gen de persoana am placerea laughing

| Robert2526 a răspuns:

Nu am inteles nimic, te exprimi foarte greu in scris.

Ai facut fara prezervativ? ai avut ejaculari inainte de act? Ai ejaculat in interiorul ei?

Care sunt datele ultimelor 6 menstruatii?

Este destul de intalnit sa intarzie menstruatia in prima luna dupa dezvirginare dar nu putem totusi sa stim noi ce ai facut tu acolo

| just4ubr2015 a răspuns:

E gravida felicitari esti tatic