Vezi sa nu o bulesti de tot, ocupă te de scoala lasa gagicile ca nu ai varsta la care sa iti faci o familie, termina scoala fa o facultate gaseste ti serviciu si după aceea vin femeiile cand vad ca ai bani, ca daca esti păduche poti sa fi inalt si frumos, fara bani degeaba, si acum zici ca ai bani, ăia nu sunt banii tai sunt a parintilor deci tu personal nu ai nimic.
O sa bulesti doar mana ta dreapta cu texte precum "am tovarasi si bani, nu sunt fraier, se dau fetele la mine", calmeaza-te putin
Buna.Eu as vrea sa vad unde scrie ca pana la 17 ani trebuie sa fi avut primul sarut, prima iubita, prima partida de sex si asa mai departe.Nicaieri? Asa spuneam si eu.Asteapta pana cand se iveste ocazia si lasa bulitul.
Nu te lua dupa ce spune bunicuta CristiDinBucuresti. Sa ai o iubita la 17 ani nu-i nimic rau, dimpotriva. Ce ar vrea bunicuta? Sa ai o relatie cu o fata la varsta ei? Invatatura si iubirea nu se exclud, decat in cazul unor persoane ca! CristiDinBucuresti.
Cat despre problema ta nu trebuie sa-ti fie rusine ca nu ai sarutat sau nu ai facut sex. Toate vin la timpul lor si la varsta ta este normal sa fi incepator. Nimeni nu se naste invatat in nimic. Daca iti place o fata intra in discutii cu ea. La inceput o sa discutati lucruri banala, nelegate de iubire, cu unele apropouri de bun gust, unele mici ajutoare etc. Relatia nu se infiripa la prima discutie, dar poate inmuguri.
Pe bune ala e doar un taran smr , nu stiu ce sa cred ori cat a fost la scoala a fost un papagal care il tinea ai lui din scurt si n-a avut timp de relatii, ori era un ratat caruia ii era frica sa vorbeasca cu oamenii si acum incearca cumva sa faca incat sa para ca el afost destept de nu a vorbit cu oamenii si incearca sa o directioneze de parca el a realizat ceva ca nu a facut asta si cei care o fac ar fi fraieri
.E un papagal care presimt ca munceste pe 2000 de lei are vreo 40 de ani si inca sta cu labuta.
Am 17 ani si te ingrop in valuta facuta pe **** mea futaciosule?
Belingot întreabă: