E si normal sa incepi sa tii la el. EL e cel ce te-a cunoscut cel mai bine, ti-a vazut cele mai intime parti pe care nimeni pana acum nu le "descoperise". Ceea ce nu inteleg eu este de ce ai facut acest pas fara sa iubesti baiatul respectiv. De aceasta experienta iti vei aduce aminte toata viata ta, si ar fi bine sa iti aduci aminte de ceva frumos, ca sa nu regreti mai tarziu din cauza acestui pas, atunci cand vei gasi baiatul potrivit, pe care il vei iubi, iti vei fi dorit sa fi facut acest pas cu el. Tu stii cel mai bine ce fel de persoana esti, nimeni nu are dreptul sa te judece sau sa iti spuna ce sa faci. Tu ai ales sa fie asa. Si faptul ca el are prietena si cum ar veni, el a inselat-o pe acea fata cu tine, lucrul asta iti arata ca nu este un baiat serios, fidel. Daaca tot sunteti asa deschisi unul cu altul, de ce nu vorbesti cu el, daca ai inceput sa tii la el si poate incepeti o relatie.
Bafta si ai grija ce alegeri faci pe viitor, sa fie spre binele tau!
Daca ati stabilit de la inceput niste reguli, nu este deloc frumos sa schimbi regulile pe parcurs.
Tie ti-ar fi placut ca iubitul tau sa se duca la alta? daca stiai ca are prietena de ce te-ai bagat intre ei? pe altul nu gaseai sa te dezvigineze daca tot erai asa disperata? izabella03 are dreptate. din cauza unora ca tine se duc dracu relatiile din ziua de azi. mie mi-ar fi fost rusine in locul tau sa postez o asemenea intrebare. dar tipele de teapa ta nu au rusine.
Asa si? cum a zis si evrika: acum te lauzi sau cauti un sfat?
la 17 ani sa ai un asemenea "iubit" mi se pare... tu esti fata aia pe care in general barbatii o numesc parasuta, vaca si in multe alte feluri.
tu stii ca din cauza femeilor ca tine barbatii au inceput sa generalizeze? tu stii ca din cauza femelor ca tine barbatii au inceput sa isi piarda increderea in femei si au inceput sa creada ca ele vor doar sex si bani? tu stii ca din cauza femeilor ca tine mii de femei sunt numite parasute si vaci fara sa merite asta? tu stii ca multor femei le e rusine ca sunt femei tohmai din cauza astora ca voi?
imi e sila si mila.
Te lauzi ca ai un fuc*ing friend, care ti-a fost iubit si ti-a tras-o prima data?
felicitari, vrei un premiu?
Fata! Esti praf si fetele ti-au pus deja eticheta!
Taci si inghite. Daca te-a mancat in c*r, te-ai scarpinat.
l-)
Pai eu nu integ, de ce drek pui asa ceva pe TPU, asta e un site unde se da intreba, aici oameni nu se lauda la ce virsta si-au pierdut virginilitatea aici se dau intrebari si se scriu raspunsuri intelegi? si eu am facut-o prima oara la 14 ani, si ce trebuie sa scriu si eu pe site?
Romeo stii tu astia care se lauda atat adica tu sunt satuli de laba ca ursul de miere tu esti un copil copac
Hey eu nu ma laud, pentru ca in ziua de azi la ce ar mai folosi o relatie ''serioasa'', te legi de pe acum dar la casatorie ceo sa faci. si cind ajungi sotul isi inseala sotia sau invers pentru ca intinerete nu s-au distrat. nu sunt fata aia de care zici tu izabella03 pur si simplu inca nu m-am indragostit pentru a avea o relatie ''normala''
Hey nu mai suntem in evul mediu cum a mai zis cui trebuiesc relatii serioase acu, o sa-mi ajunga la casatorie, crede-ma nu eram disperata big grin plus ne cunoashtem de ceva de timp, pe cind pe prietena sa o are de nici o luna insa chestia e in aia ca el e un tip care vb cu o multime de fete insa nu are nimic mai serios cu ele, e ca si mine Inteleg sa ma fi culcat cu o multime dupa felul cum vb insa am facut-o numai cu unul...Succes fetelor daca o sa va tot indragostiti la tot pasul pai nu stiutiu ce o sa ajungeti...
Pai...se vede ca ai avut curaj sa o faci cu un baiat care are deja o prietena.deci,daca va cunoasteti de 1 an, se pare ca totul va merge bine daca o sa mai faceti o data si poate relatia devine mai intima...pa! sper ca te-am ajutat