E suficient un singur spermatozoid sa fecundeze ovulul asa ca e irelevant ca ai ejaculat mult sau putin. Conteaza mai mult daca era in perioada fertila sa nu. Eu cred ca vrei sa fii tata, altfel nu vad niciun motiv pentru care nu ai folosi un prezervativ.
Daca intr-adevar ai facut ceea ce ai spus ca ai facut, mi se pare ca esti un iresponsabil fara pereche. Nu este ea vinovata chiar si in situatia in care ea te tinea. Ai terminat pe la spate, cum dracu ai terminat?
Ceea ce este foarte grav este faptul ca sunteti iresponsabili, iar ea cel mai probabil a vrut sa incerce ceva mai altfel si a zis sa te lase sa dai cota de albus. Acum ia albus.
Ba frate ea a vrut deasupra mea si i am spus ca vine si ca trebuie sa mi dau drumu ea ma tinea strans am incercar sa o arunc intr-un fel dupa mine si mi am dat drumu in ea putin si nu stiu ce sa fac... vreau sa ma ajutati nu sa ma jigniti
Nu te jignesc, dar mi se pare ca esti extrem de iresponsabil. Tu ce te asteptai? Cand un barbat, in cazul tau "baietel", isi freaca organul sexual de peretii vaginului unei fete/femei, este de asteptat ca acel barbat sa aiba un orgasm urmat de o ejaculare, adica eliberare de material seminal. Hai ca am incercat sa fiu cat de elegant am putut sa fiu. Unde te jignesc? Ca ti-am spus ca esti iresponsabil? Asta e adevarul. Trebuia macar sa te protejezi. Tu te astepti ca una care nu are experienta sa stie sa se opreasca cand ii place ce simte. Cred ca nicio femeie care e mai experimentata si care e pe cale sa obtina orgasm, nu s-ar ridica.
Posibil chiar sa fie grvaida cu mult inainte ca tu sa o freci; asa ca a gasit un fraier pe care sa-l imbrobodeasca.
Ia uite unde erau oamenii aia care să facă sex neprotejat... Bai copii, altii, u experienţă de ani si ani de zile nu fac sex neprotejat asa aiurea, mai ales ca nu ştiţi cum functioneaza corpurile voastre. Evident că sunt şanse să rămână gravida, ca doar aşa apar copiii, prin sex neprotejat. Tot ce poţi face e sa te duci sa iei pastila de a doua zi de la farmacie, ca nu ştiţi de capul vostru daca era in perioada fertila sau nu. Urgent.
Daca ti-ai dat drumul dar doar puțin, eh, atunci si ea e doar puțin însărcinată. Nu in totalitate, doar asa, putin.
?
Si da, este vina ei, ce sa-i faci, o panarama. Oralul nu mai e bun?
Cunoașteți bancul cu feribotul?
?
Nu?
Acum e tardiv.
Asteapta 2 3 saptamani si ia un test de sarcina. Sau mergi la farmacie si ia pastila de a doua zi. Doar azi, în primele 24 de ore. Era in perioada fertilă?
In primul rand ca sa se fecundeze ovulul, actul sexual trebuie sa fie exact in fereastta fertila. Pentru a stabili perioada fertila prietena ta trebuie sa aiba ciclu regulat. De exemplu la un ciclu regulat de 28 de zile ovulatia va avea loc in a 14a zi( ziua 1 fiind prima zi in care i-a venit ultima menstruatie. Daca act sexual a avut loc perioada zilei 11-17 sa zicem (luam o marja de eroare) Este posibil sa fie insarcinata. Daca a avut loc dupa perioada asta sunt slabe sanse. Data viitoare foloseste un prezervativ. Poate nu se simte asa bine dar iti garantez ca o sa ai un somn mult mai bun. Sanatate
Tu chiar esti handicapat cu scoala ta? Da-o in *** de scoala si lasa-ne in pace odata
1:Te duci la tatal tau si ii zici [tata am *** pe una si mi-am dat drumul in ea] el va zice [asta din pacate am facut si eu cu mama ta inainte sa te nasti...n-avem ce face]
2:te duci la ma-sa si faci tot asta
3:te duci la politie... putina pedofilie >)