| SORINALEXANDRU123 a întrebat:

Salut,am 17 ani si astazi am facut sex cu prietena mea amândoi fiind virgini, problema pe care o am eu este de ce dupa aproximativ 30 de min tot nu am ejaculat? Am folosit un prezervativ cam stramt, poate asta e problema? Sau in general este o problema ca ma masturbez aproape in fiecare zi?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu prezervativul este problema, ci mental, nu te-ai putut focusa pe actul in sine. Esti incepator si este normal sa ai asemenea experiente.
Zii mersii ca ai putut tine o erectie de 30 minute, ca mare majoritatea incepatorilor se scapa pe ei in primele 10 secunde.
Cat priveste prezervativul, ala asa trebuie sa fie, foarte strans pe penis, tocmai ca sa nu cada in vaginul fetei, sau sa se rupa la sex, daca este largut.
Nu ti-ar strica sa te mai potolesti si cu masturbarea excesiva, ca si aceea iti afecteaza erectia si ejacularea.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Este posibil din cauza masturbarii zilnice.

| Andreeush a răspuns:

Nu aveai suficienta experiența, si nu te puteai concentra în acel moment.
Prezervativul nu este de vină.
Data viitoare va fi mai bine. Nu fi stresat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altii se plang ca nu ejaculeaza la timp, altii se plang ca ejaculeaza prea repede. Ce necinstita este viata uneori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio problema ca te masturbezi. Solutia este sa o rogi pe prietena ta sa te masturbeze ea inainte de contactuil sexual. Asa o sa vezi ca te termini mai repede, armasar mic ce esti! 30 de minute, oricum, e cam putin, e slabuţ!

| stop99 a răspuns:

E de la masturbare, dar si de la psihic. Pana data viitoare, lasa manuta la locul ei, iar in timpul actului, cand simti ca nu mai poti, ejaculeaza, nu incerca sa "rezisti" mai mult.