Te incurajezsa cauti mai intai sa ai o relatie de pritenie cu Dumnezeu - Creatorul, el e cel care ne iubeste si nu ne inseala niciodata increderea si sa te rkgi Lui pentru o viitoare sotie si sa cauti o relatie cu o fata doar ca d te vei consifera pregatit pentru casatorie, pana atunci ai fi mai frricit sa lasi fetele in pace, sa te focaluzezi pe studii, cariera, etc
Salutare.
Imi pare rau pentru cele intamplate. Sau... gandeste-te ca nu ai mai vrea sa stai langa o astfel de persoana, nu?
Stiu ca doare, si probabil ai vrea ajutor in orice, sa te faca sa te simti mai bine.
Din pacate nu este chiar asa de usor, adica difera de la persoana la persoana. Trebuie sa iti acorzi timpul necesar. Dar indiferent de timp, trebuie sa stii ca o sa treaca si acest moment, da?
Legat de acea intalnire, nu lasa ce s-a intamplat sa te demoralizeze. Incearca sa te simti bine. Nu trebuie sa ii ceri direct unei fete sa iesi cu ea, poate nici nu o sa iti placa de ea.
Iesi, vorbeste, socializeaza si apoi in functie de circumstante (neprevazute acum), o sa ajungi si la pasul urmator, daca o sa fie cazul. Nu trebuie sa fie mecanic.
Iar legat de ce sa vorbesti si cum sa te dai in vorba, din nou... difera, la fata locului o sa vezi
Iar cand o sa ajungi sa vorbesti cu o fata mai detaliat, poti sa incerci sa iti pastrezi o oarecare aura de mister si indiferenta, poate chiar si ideea ca ai trecut prin ceva dureros si ca nu vrei sa se mai repete. Dar in acelasi timp, sa insinuezi ca toate fetele sunt diferite, la fel ca toate persoanele din lume. O sa dai si de persoana potrivita ulterior.
Asta ar putea sa trezeasca un oarecare interes si curiozitate in fata cu care o sa vorbesti, si ar putea sa vrea sa stie mai multe. Asa ajungeti sa va si cunoasteti.
Dar mereu sa lasi loc de mister
Bafta!
Mulțumesc pentru mesaj bro!
Chiar apreciez!
Am ieșit la date și a fost destul de ok
Ma bucur sa aud asta
Imi pare rau pentru pierderile suferite,se mai intampla in viata sa trecem si prin lucuri de genul chiar daca nu e corect,dar uneori lucrurile astea ne întăresc si maturizează.
Pe urma tin sa iti împărtășesc o mica parere de a mea,parere ce sa adeverit si in cazul meu si in alte multe cazuri.
Cand începi o relație În adolescență,ne cunoscând lumea, persoanele de sex opus, fără să ai experienta in a-ti alege partenerul, se intampla de cele mai multe ori inevitabilul, adică sa va despărțiți, sa va înșelați etc.Pentru ca o data cu trecerea timpului e posibilă sa constientizati ca ce aveti nu e neapărat si ceia ce va trebuie, pentru ca mentalitatea se schimba, curiozitatea si lipsa de experiență isi spun cuvantul si nah.Deci,cert e ca e mai bine ca s-a intamplat ce s-a intamplat acum, decat mult mai tarziu cand chiar cladeati chestii mult mai serioase.
Ce ti s-a intamplat tie in perioada aia, cu statul in casa si etc e perfect normal dupa o despărțire.Ca ai 17 ani sau 30 suferinta tot simti cand s e intampla lucuri de genul, ca iti vei da seama mai tarziu ca au fost nesemnificative in comparatie cu alte lucuri pe care le vei întâmpina asta e partea a doua.Deci pe asta nu iti face griji.
La faza cu iesitul, daca vrei si iti face bine poti sa încerci.Dar daca nu te simti ok cu situația nu te forta pe tine doar pentru a face pe plac cuiva. Oricum nu toate fetele si femeile sunt la fel, dar de asta iti vei da seama cand vei cunoaste persoane ce iti vor dovedi contrariul.
Mulțumesc bro!
Apreciez!
Doar ca nu credeam ca mi se va întâmpla!
Cred m-a luat pe nepregătite!
Capu sus bagă shorma cu usturoi și ai sa vezi ce bine o sa fi mai i-ați și nișe forneti cu cașcaval ești cel mai tare nu mai pune la inima nici la suflet Dumnezeu este sus nu doarme niciodată
Belingot întreabă: