| Andrei4k33 a întrebat:

Am 17 ani si de vreo 3 saptamani vorbesc cu o tipa pe Instagram. Am inceput destul de usor chiar daca stiam ca amândurora ne place unul de celălalt. Am început să ne cunoaștem foarte bine, vorbim zilnic doar ca nu am apucat sa ne vedem din cauza ca ea a trebuit să stea 2 săptămâni în carantină deoarece a venit din străinătate din vacanță. În decursul timpului am început să ne dezvaluim așa indirect ca ne placem, am început să ne alintam, să ne spunem cuvinte frumoase, chestii de genul, ca am vrea sa ne sarutam, să ne ținem în brațe daca am fi în momentul respectiv unul lângă altul si asa, ne trimitem poze destul de des. Chestia e că nu stiu cum sa reacționez atunci cand ne vom vedea din moment ce noi am avansat atât de mult în conversatii ca si cum aproape suntem împreună. Nici nu stiu, eu consider că ar fi ok sa o sărut de la prima întâlnire din moment ce am ajuns pana aici, chiar nu știu, să o iau de mână? Ce atitudine ar trebui să adopt?
În general eu ies cu o fata la primul date imediat după ce începem să vorbim, nu după 3 săptămâni și mi-e mai ușor pentru ca gandesc ca daca nu ne cunoaștem de prea mult timp e logic sa nu o sărut sau așa din prima. Dar cu tipa asta mă gândesc că ar fi mai ok sa am o atitudine mai îndrăzneață deoarece avem discuții îndrăznețe si am trecut de faza aia de început. Un sfat in plus m-ar ajuta foarte mult. Mulțumesc

4 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

As zice sa o iei mai ușor, va întâlniți, vorbiți, vedeți cum este și lași sărutările și ținutul de mana pe altădată.

| Anca1402 a răspuns:

Discutati, vedeti cum decurg lucrurile iar o imbratisare, un pupic pe frunte sau un mic sarut, nu cred ca strica cat timpp ati vorbit si ati inceput sa va cunoasteti

| seth2016 a răspuns:

>> o sărut de la prima întâlnire
Poti sa furi unul.

>> un pupic pe frunte
Doar cand ajungi bunic rolling on the floor.

| Cineva797406016386 a răspuns (pentru seth2016):

Uaaaaau m-am spart de râs