)))) nu esti singurul care inca nu a facut-o. eu nu am fost chiar asa curios sa o fac si am avut ocazia cu panarame de la mine din liceu..am 18 ani si sunt a 10-a, nu, nu am ramas repetent. nu am carnet. nici de masina nu ma intereseaza. are tata bani sa imi cumpere si cu carnetul nu e mare scofala. plateste el acolo, invat si eu putin si aia e. faza e ca nu imi pasa. ce **** frate? primesti un drept(de a conduce) si sari ca disperatul sa te bucuri de el? ocupa-te de lucruri mai importante pentru viitor...cat despre femei, da-le dracu. daca te inveti sa **** de la varsta asta si fara sentimente, mai tarziu ajungi un frustat obsedat sexual
Fa-o cu fata pe care o iubesti, ai incredere in ea, o cunosti.nu iti va mai fi frica!
Sunt ca tine mulți, stai liniștit. În primul rand nu e o rușine! Dacă alții sunt într-un fel, trebuie sa fii și tu la fel? Nu a fost momentul potrivit sa o faci. De ce sa o faci și sa nu simți ce trebuie, sa fie așa pac pac când poți aștepta momentul acela când toate se așează și va fi frumos? Nu ești bătrân, stai liniștit, ai timp și in niciun caz nu e rușinos! Eu chiar apreciez asta. am tot 17 ani ca și tine și n-aș avea de ce sa rad de asta în caz că aș întâlni un tip care nu a făcut-o niciodată, din contră, cred că mi-ar plăcea dacă mă gândesc mai bine
Da nu stiu ce sa zic exista o frustrare stii ce zic daca nu va fi bine sau alte prosti d astea
E normal sa fie o teama, cred ca toți am avut-o, dar nu te mai stresa cu asta ca e inutil, crede-mă! Ca să fie bine trebuie doar să trăiești momentul, atât! Știu că sună clasic, dar ăsta e adevărul.
AndrewTate7789 întreabă: