O fata nu mai este virgina din momentu in care are un act sexual. Este posibil sa-ti fi fisurat putin himenul, dar asta nu inseamna ca nu mai esti virgina. Sunt multe cazuri in care himenul nu este prezent. Se poate sa se fi rupt in copilarie, sau din cauza unor exercitii fizice, sau in foarte putine cazuri sa nu existe de la nastere. Dar asta nu inseamna ca nu persoanele respective nu mai sunt virgine. Nu mai esti virgina din momentu il care ai avut un contact sexual.
Bafta!
Well, chiar dacă ți-ai rupt himenul, ești virgină până în momentul când îți începi viața sexuală
Nu mai esti virgina, degetul tau a penetrat himenul(bariera care face diferenta) rupandu l putin, ti a curs putin sange.asta se numeste deflorare/desvirginare. apoi ti a venit prima menstruatie, cum este si normal la varsta ce ai avut o, dar menstruatia n are nici o legatura cu virginitatea. ea este prezenta si la virgine si la restul.
:O:O
ai 17 ani si ti-a venit abia acum menstruatia...
du-te la un ginecolog,, trebuia sa-ti vina ciclu cel tarziu la 16 ani,,,
Ce legetura are ciclul cu virginitatea? Eu cred ca mai esti virgina, doar ti' sangerat putin dar nu s-a rupt himenul doar de la un deget.
Am spus ca in urma cu ceva ani
aveam 14 ani cand mi l-am introdus, mi-a curs sange. foarte putin. am crezut ca nu mai sunt virgina
si dupa cateva zile mi-a venit ciclul.
asta s-a intamplat cand aveam 14 ani nu acum