anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si ma masturbez de la varsta de 14 ani zilnic ce consecinte sunt daca continui zilnic? Si care sunt beneficiile/consecintele daca renunt sa ma mai masturbez sau daca nu o mai fac deloc timp de 6 luni sau mai mult.Tin sa precizez ca sunt virgin si as dori raspunsuri cat mai complexe.

24 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. niciuna;
2. la fel, niciun beneficiu. Consecințele pot fi astea: vei fi mai stresat, mai tensionat, vor apărea mai des poluțiile etc.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Ae poate sa ejaculez mai repede cand intretin relatii sexuale? Sau daca renunt la masturbare o sa ejaculez mai greu?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă nu te masturbezi, riscul să ejaculezi în primele 30 de secunde crește exponențial.
„Viteza" de ejaculare depinde de mulți factori - dar cel mai puțin de masturbare. Ba chiar ai putea, prin masturbare, să te educi ca să ejaculezi cât mai târziu posibil.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu te mai masturbezi deloc, ai toate sansele sa nu devii impotent.

| Jonas94 a răspuns:

Salut,
Ți-ai pus o țintă foarte ambițioasă. În primul rând, nu știu dacă ai cum să nu te mai masturbezi timp de 6 luni continuu, pentru că perioada de abstinență, poate duce la tensiune psihică, disperare, etc.
Poți să o mai rărești, dar să te lași nu știu dacă e posibil.
Ca și idee, vei avea erecții mult mai îndelungate, dar și o stare de excitare sexuală continuă, mai ales că ai 17 ani, când hormonii o iau razna prin organism.
Poți să-ți cauți o activitate care să te distragă de la masturbare, și să-ți consumi energia corporală acumulată.
Succes!

| Jonas94 a răspuns:

Salut,
În continuarea postării mele de azi.
Deci, prin masturbare, îți poți desensibiliza penisul (vei ejacula mai greu).
Personal, nu cred că există bărbat, activ sexual sau nu, care să nu se masturbeze.
Ideea e să nu faci exces, asta e foarte important.
Și să știi, că masturbarea, nu-ți va afecta performanțele în pat big grin

| Eduard196 a răspuns:

Daca nu o sa o mai faci 6 luni in primul rand o sa devii un om liber. Pe langa asta o sa vezi ca ai mai multa energie si gandesti altfel. Si nici nu te mai exciti de la nimicuri

| BogdanBz a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta de vreo 2 ori. Cred ca ai ceva problem la bibilica. Nu te mai masturba, e posibil sa ejaculezi neuroni, nu sperma ca toata lumea.

Răspuns utilizator avertizat