Mai asteapta...o sa gasesti o persoana care te va placea si daca ai o greutate mare incearca sa nu crezi ca asta este un obstacol...nu asta, ci dimiditatea.
Intradevar trebuie sa les timiditatea la oparte si sa mergi inainte, iar eu tias mai recomanda ceva 'Incearca sa nu te mai atasez asa de repede de o fata" ai sa vezi pe urma ca o sat-i para rau. Mie mi s-a intamplat sa am o prietena cam vreun an si 2 luni iar eu ma atasasem asa de mult de ea incat nu o credeam in stare ca ma va parasi si ma va insela dar din contra asa s-a intamplat.
Chiar te-ai gandit bine cu planurile tale. Mergi la alergat si daca poti treci la dieta.In cazul timiditati fa ce ti-am spus si uita-te in oglinda si ai sa vezi ca slabesti.Pe fata care te va placea cu adevarat nu o va deranja timiditatea, sunt sigura! Daca te atasezi foarte repede nu este un lucru rau dar las-o putin mai moale caci sa-r putea sa o iei cam repede.Succes!
Fi mai tupeist,fa mult sport,nu trebuie sa te inhibi de la un esec,fruntea sus,mergi mai departe, azi chiar daca ploua, maine soarele va straluci.Si inca ceva,cand vorbesti cu fetele, lasa filozofelile deoparte, fetelor nu prea le plac baietii care filozofeaza in loc sa le sarute sau sa le zica o declaratie frumoasa de dragoste
Bananacantareata87 întreabă: