| Werimar a întrebat:

Salut, am 17 ani si mai pe scurt nu am avut niciodata o prietena.Prietenii ma considera un baiat de gasca, glumet si foarte open minded. Dar de fapt principalul meu defect dupa parerea mea este ca sunt o persoana cam timida (probabil din cauza aspectului meu fizic, sunt destul de gras). Vara aceasta am planuri destul de mari, ma gandesc sa fac rost de un job si sa ies la alergat prin parcuri pentru a scadea in greutate, totusi as avea nevoie de cateva sfaturi de la voi. Cum imi recomandati sa scap de aceasta timiditate si sa am incredere in mine pe plan emotional si sentimental? De asemenea tin sa mentionez ca am si cateva standarde cand vine vorba de fete, personalitatea conteaza foarte mult pentru mine la o fata. cu toate ca nu pot sa fiu ipocrit si sa zic ca m-as putea combina cu oricine doar pentru ca are personalitate. De asemenea cam de fiecare data cand incerc sa creez o relatie cu o fata, ajung in "friend zone" si acest lucru e cam frustrant.And one last thing...eu ma atasez foarte repede. si nu stiu daca acest lucru e un defect sau nu. Astept pareri si sugestii. Mersi frumos.

6 răspunsuri:
| Mynewlifestyle a răspuns:

E si un defect si un avantajhappy ca te atasezi destul de repede ...conteaza foarte mult de cine! si incerca sa nu te mai apropii atat de mult de fete lasa-le un spatiu mai vorbeste cu amice de ale lor, fi un bun prieten pentru amicele ei si un iubit ideal practic zis pentru acea fata specialahappyscapa de timiditate! apropiindu-te direct de acea fata nua sa pe rand pentru ca din cauza timiditati nu os a ai niciodata pe nimeni si nu cred ca vrei asa cevawinkingPs:cand iti place o fata fa cumva ca o prietena de a ei sa afle si sa ii spuna ca o placi ajuta multbig grin!

| VIPlidia a răspuns:

Cu toata sinceritatea sunt in mare parte ca tine,ma atasez extrem de mult,nu am avut nici un prieten,si sunt extrem de timida,multi ma-u intrebat sa fiu cu ei,doar pentru ca eu respect persoanele,si pe o mica parte arat bine,dar mereu mi se face scarba stiind ca lor le place bataia de joc.Dar pentru mine nu sunt niste lucrui care ma deranjeaza,stiu ca toate lucrurile au timpul lor. Putin imi pasa de ce gandesc altii despre mine,putin imi pasa de parerile lor, daca eu ma simt bine, asta conteaza.Am o viata inainte, si ma ocup cu ceea ce intr-adevar conteaza.Fa si tu la fel, si vei vedea ca nu este nimic rau sa fii single.

| KimmyK a răspuns:

Eu cred ca esti timid pentru. ca esti mutin mai gras. Incearca ceea ce ti-ai propus (sa iesi la alergat prin pacuri) si dupa ce mai slabesti poate ca o sa iti gasesti o prietena si o sa ai mai multa incredere in tine.winking

| BeHappyForMe a răspuns:

Pai poartate ca si cu baieti cu ei cum de nu ai emotii mai ales daca spui ca esti glumet fetele adora baieti glumeti care sa le faca sa rada, trebuie doar sa gesesti fata care iti place incearca sa intri in vorba cu ea sa vezi ce interese are ce il place pasiuni ce aveti in comun si pe urma totul vine de la sine, increderea ti o dai singur dar sunt fete care nu cedeaza din prima adica sunt si ele timide si trebuie sa ai rabdare si sa stii cum sa vb cu ele.

| cReaTzZaaaaaA a răspuns:

Mai aspectul tau fizic sa zicem ca nu conteaza foarte mult daca prieteni tai te considera de gasca si amuzat incearca sa iesi mai mult adica daca tu stai in casa subliniezi faptul ca esti timidsi eu de fel sunt mai timida dar incerc mereu sa ma auto depasesc si e chiar benefic pentru tine mai exact... incearca sa nu te mai gandesti la aspectul tau pentru ca daca gasesti persoana potrivita te va accepta asa cum esti Tine cont iesi in lume distreazate ai 17 ani cu varsta asta nu te mai intalesti! si stai calm ca o sa gasesti pe cineva nu iti fa probleme AA si faza cu jobul e chiar ok pentru ca asta te va face mai cunoscut si o sa cresti in ochii fetelortongue te pup si succes! sper ca am fost de ajutor... daca da o fuditsaalove struckwinking

| starcicky a răspuns:

Nu te simiti aiurea, nu esti singurul:fratele meu are aceeasi varsta ca tine si nu a avut niciodata o iubita, desi o groaza sunt indragostite de el, se imprietenesc cu mine doar ca sa ajunga la el...Ma rog...Sa vorbim despre tine: faptul ca nu arati cum ai vrea tu sa fii ar trebui sa fie un motiv in plus pentru ca sa fii sigur daca o persoana te iubeste pentru caracterul si sufletul tau.Cred de asemenea ca vointa ta este una puternica pentru ca ti-ai facut planuri pentru la vara! Iti urez succes! Nu stiu(sincer) prea bine cum e faza asta cu indragosteala deci:iti spun ca sigur o vei gasi pe "Ea". Papa!