| Alex210021234 a întrebat:

Am 17 ani și nu știu dacă este posibil ca o vecina mult mai mare decât mine (60) sa vrea ceva de la mine. Când vorbeam cu ea am observat că se atingea in zonele intime, incercand sa se masturbeze într-un mod evident. Este posibil așa ceva?happy
Rog seriozitate

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E, s-o fi calarit la viata ei insuficient incat sa mai continue acum. Daca avea 40 merita sa probezi

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil, ai tu fantezii erotice.

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice femeie indiferent de varsta ei este apta/capabila sa intretina contacte sexuale pana in momentul in care reuseste/este in stare sa-si tina picioarele... desfacute, indepartate.big grin

| doctorandus a răspuns:

Ilegal nu e, daca nu ti-e ruda sau profesor, deci decizi singur ce faci. Ai grija sa nu iei boli.

| Andreeush a răspuns:

Ești sigur că nu ți sa părut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca poate e bolnava. Ma refer cu capul. Poate are niste gesturi necontrolate.

| OrdanKarris a răspuns:

Nu doar ca este posibil, tocmai s-a intamplat si a vrut si tu sa vezi asta. Femeile care vor ceva gros de la tine vor face diverse semne obscene subtile dar evident. Eu de exemplu am patit una baga pixul in gura ca si cum ar fi fost altceva. Imi semnala ca voia conul de inghetata. Femeia asta de 60 de ani ti-a dat semnal ca poti sa ataci. Acum depinde de tine daca vrei sa te bagi sau nu. Fiind de 60 de ani ma gandesc ca nu arata prea stralucit. Acum depinde cat de curios esti, cat de insetat esti, cat de mult vrei sa explorezi aceasta... oportunitate. Devreme ce rogi seriozitate ceva imi spune ca deja iti trece prin cap sa te bagi. Este suficient un singur impuls din partea ta si probabil isi cracaneaza picioarele instant. 60 de ani e un pic cam extrem, dar daca se mentine baba si te roade curiozitatea, baga-te. Femeia vrea sa-si condimenteze viata. Sigur o mananca si vrea un morcov tanar si in forta.

| IulianAlexandruy543643 a răspuns:

Pai poate se scărpina?, dar e si o posibilitate sa se masturbeze, fai avansuri daca le accepta, daca nu las o in pace.

| IulianAlexandruy543643 a răspuns:

Poate se scarpina, ori incerca sa se masturbeze nu ai de unde sa stii.