anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 17 ani și nu știu dacă îmi place de o fosta colega sau nu. Ne înțelegem foarte bine și e drăguță dar încă nu simt nimic special. Eu când am fost în clasa a 9 a mi-o plăcut de o fata și am încercat sa ma bag în seama cu ea dar a ieșit nașpa și de atunci mi-am zis sa nu-mi mai fac nici o relație pana la facultate.
Ideea este ca eu mai am 1 an și merg la facultate și nu vreau sa ma bag în relație ca după sa ma despart fiindcă am găsit alta mai faina la facultate.
Voi ce ziceți, merita sa-mi scot colega la un suc sau aștept sa vad poate găsesc alte fete la facultate fiindcă eu nu vreau relație la distanta și nu vreau sa ma bag în relație ca apoi sa-i frâng inima pentru ca știu cum e.

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O fata mai "faina"? Pai cum vine asta? Ce inseamna mai "faina"?

Dar oricum... poti sa iesi cu cine vrei tu sa iesi, nu inseamna ca trebui sa te bagi si in relatie cu acea persoana, daca chiar vrei sa faci asta. Iar daca nu vrei, nu o face. Daca tie iti place de ea, inseamna ca te-ar interesa o relatie cu persoana respectiva, altfel nu ai pune intrebarea asta.

| Apokales a răspuns:

Profita de ocazie si iesi cu ea. Altfel o sa ajungi singur si dupa o perioada o sa ajungi prea urat ca sa mai fi bagat in seama. Zic si eu, nu ca m-as pricepe.

| alexalx1234 a răspuns:

Ieși frate cu ea la sucul ăla. Alții nu au norocul tău și sunt respinși de absolut toate fetele. Profită de faptul că ai noroc că mai târziu vei regreta.

| tzionut a răspuns:

Hai sa vedem, iesi la un suc si ii spui. draga mea colega nu stiu inca daca imi place sau nu de tine, dar as vrea o relatie cu tine.
Suna infect nu?
Eu am o regula (nu te c...aci in casa) deci fara relatii cu vecine de bloc, colege de clasa, facultate, colegi de munca. Dar tu alegi ce faci. E viata ta.

| mitzok a răspuns:

Dai foc la casa