Mai asteapta si tu putin. E clar ca nu esti pregatita. Si vb si u cu el sa fie putin intelegator, dar nici sa-ti bati joc de el sa-i dai papucii dupa cateva saptamani si sa-l lasi cu bilele cat nucile de cocos. Sau cauta pe altcineva cu care o sa fii hotarata sa faci asta. Sau poate ca voi nu v-ati studiat indeajuns si nu va cunoasteti corpurile indeajuns... daca tremuri. Ca varsta diferenta nu e mare, e chiar optima. Asta ar trebui sa nu fie o piedica.
Preludiul conteaza mai mult decat crezi pentru "prima oara"...esti deja de 3 ani cu el, deci inseamna ca il cunosti destul de bine si ai incredere sa faci acest pas cu el...insa nu a venit momentul ideal.Asigurati-va ca nu intra nimeni peste voi, protejati-va, jucati-va...si apoi se poate ajunge la actul in sine pentru ca nu-ti vei face atatea griji.Cine stie, poate chiar tu ii vei spune sa incercati din nou, maine-poimaine oricum, este de apreciat ca te-a asteptat atata timp.
Cel mai bine e sa incepi cand tu te simti pregatita! Si sincer 4 ani diferenta nu mi se pare deloc mare diferenta de varsta!
Daca si el a spus ca nu esti pregatita, inseamna ca trebuie sa mai asteptati - prima data conteaza foarte mult pentru o fata
Inseamna ca nu psihic nu esti inca pregatita.Incearca sa te relaxezi, sa discuti cu el. Daca va iubiti ve-ti trece peste asta.Nu este nici o graba, trebuie sa faci pasul asta atunci cand te simti cu adevarat in stare.
A stat 3 ani cu u fara sa faceti ceva? hmmmmmmm...nu te preseaza pentru ca el in tot acest timp daca a vazut ca u nu-i dai a fost si sia facut nevoile...crede-ma ca baietii nu rezista mai ales atata timp...
Inseamna k nu esti pregatita sh poate nici nu ai incredere
timpul le va rezolva pe toate. daca t iubeste va fi dispus sa aiba rabdare cu tine sh sa t inteleaga
Ar mai putea fi ceva..stand atatia ani cu el probabil ca v-ati cam plafonat si cred ca ti-a cam trecut perioda cand te excitai indeajuns de mult cat sa-l accespti. Gandeste-te bine daca esti sigura ca vrei sa mai ramai cu el, sa faci dragoste cu el sa i te daruiesti lui sau nu vrei poate o alta dragoste care sa ti se para mai potrivita. A trecut foarte mult timp..practic trebuia sa se fi intamplat, ceva nu este in regula cu tine fata de el.
Ba eu nu stiu cat de mult conteaza prima data.nu stiu de astea de fel(i'm virgin). Da' e clar ca va conta foarte mult din moment ce nu esti pregatita poate iesi aiurea.incercati sa o luati cu incetul, prima data sa va conoasteti corpul iar apoi alea alea. Cel mai important e sa fi sigura pe tine asa nimic nu poate iesi prost.>
Poate te gandesti si la unele consecinte neplacute... Daca intr-adevar mi-ar place, poate la 19 ani m-as casatori cu acea persoana, si dupa aceea mult mai putin ar fi problema cu frinca, tremur,... M-am casaotorit cu sotul meu fara sa fi inceput viata sexuala, si a fost absolut superb...