Fii serios mai baiete. Sa nu crezi ca bacteriile, microbii, ciupercile si virusii care provoaca infectiile/bolile cu transmitere sexuala exista si/sau se '' zbenguie'' peste tot si pot fi intalnite pe/in organismul oricui. Fiindca pana in acel moment fata a fost virgina, teoretic este foarte mica posibilitatea sa fi fost infectata cu vreun BTS, in afara unei putin probabile dar totusi posibile candidoze. Alt BTS nu ti-ar fi putut transmite din moment ce nu a intretinut niciodata sex de pe urma caruia sa se fi infectat cu o boala cu transmitere sexuala. Sanatate!
Ai fi putut lua absolut orice boală sexuală ar avea, dar ţinând cont că e virgină, nu văd de ce ar avea vreo bts.
Daca e virgina, cum contracta boala, pe care sa o iei tu? Si primul act sexual se face cu prezervativ, nu te lua dupa copii, ca nu au ce sa tie niste copii despre sex.
Poți lua orice boală ar fi avut ea. Deși puțin probabil să aibă vreuna, nu e nici imposibil. Hepatita de exemplu se ia și prin alte căi, dar se poate transmite și prin act sexual.
Poti lua ce boala are si ea, dar daca tu zici ca s-a udat rau poate sa fie din cauza ca era excitata rau.
De la udatura aia nu poti lua nici o boala, ca umezirea vaginului fetei, nu este provocata de boala ci de secretii perfect normale si naturale.
In schimb, o poti lasa insarcinata cu lichidul pre-ejaculator scurs involuntar din penisul tau, mai ales daca ai avut o ejaculare anterioara, iar fata era in perioada fertila.
Salut.am avut aceeasi problema ca si tine si am folosit crema de galbenele.incepuse sa mi se desprinda o parte din penis dar crema aia m-a salvat.da te cu multa chiar daca nu poti sa faci pipi bine. funda