anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 17 ani si prietena mea are 16.Nu o stiu de foarte mult timp si aseara a venit la mine, amandoi suntem virgini.Chestia este ca s-a udat rau,nu am facut sex sau ceva, dar am bagat circa jumatate din capul penisului si gen vaginul ei era ud calumea si lichidul secretat a intrat in contact cu penisul meu, cu interiorul care e sensibil.Nu stiu cum sta cu analizele si vreau sa intreb daca de la udătură aia e vreo sansa sa iau vreo boala...
Mulțumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fii serios mai baiete. Sa nu crezi ca bacteriile, microbii, ciupercile si virusii care provoaca infectiile/bolile cu transmitere sexuala exista si/sau se '' zbenguie'' peste tot si pot fi intalnite pe/in organismul oricui. Fiindca pana in acel moment fata a fost virgina, teoretic este foarte mica posibilitatea sa fi fost infectata cu vreun BTS, in afara unei putin probabile dar totusi posibile candidoze. Alt BTS nu ti-ar fi putut transmite din moment ce nu a intretinut niciodata sex de pe urma caruia sa se fi infectat cu o boala cu transmitere sexuala. Sanatate!

7 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Ai fi putut lua absolut orice boală sexuală ar avea, dar ţinând cont că e virgină, nu văd de ce ar avea vreo bts.

| minrest a răspuns:

Daca e virgina, cum contracta boala, pe care sa o iei tu? Si primul act sexual se face cu prezervativ, nu te lua dupa copii, ca nu au ce sa tie niste copii despre sex.

| mihai69 a răspuns:

Poți lua orice boală ar fi avut ea. Deși puțin probabil să aibă vreuna, nu e nici imposibil. Hepatita de exemplu se ia și prin alte căi, dar se poate transmite și prin act sexual.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti lua ce boala are si ea, dar daca tu zici ca s-a udat rau poate sa fie din cauza ca era excitata rau.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibil sa iei vreo boala de la prietena ta.

| Violleta2022 a răspuns:

De la udatura aia nu poti lua nici o boala, ca umezirea vaginului fetei, nu este provocata de boala ci de secretii perfect normale si naturale.
In schimb, o poti lasa insarcinata cu lichidul pre-ejaculator scurs involuntar din penisul tau, mai ales daca ai avut o ejaculare anterioara, iar fata era in perioada fertila.

| raduraduradutau a răspuns:

Salut.am avut aceeasi problema ca si tine si am folosit crema de galbenele.incepuse sa mi se desprinda o parte din penis dar crema aia m-a salvat.da te cu multa chiar daca nu poti sa faci pipi bine. funda