| sunny a întrebat:

Salut! Am 17 ani si un prieten de 18, pe care il iubesc mult de tot si el la fel.Ne intelegem foarte bine si nu ne gindim sa ne mai despartim. Dar este o problema:zice ca vrea sa facem dragoste, ca nu mai poate, i se face rau.Nu stiu ce sa fac, mie teama. Ajutati-ma!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate, se foloseste de tine!
Daca nu te simti pregatita nu fa pasul asta.
Fal cand tu crezi tu ca e mai bine.
daca nu poate rabda, sa se duca.

Sanatate.

Bybye

| YLLL a răspuns:

Baietzii astia
laughing)
numa de astea` stiu
tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minte.ca fiecare de altfel. daca te iubea nu cauta sa te santajeze cu asta. dai ce vtrea si in doua luni nu mai santeti impreuna.ascultama ca nu am albit degeaba.

| Mya a răspuns:

What?laughing sufera de sexolita acuta?! stai linistita, nu-l vei avea pe constiinta, fiindca nu va pati nimic.Fierb hormonii in el si isi doreste foarte mult asta... dar, nimic deosebit sau unicat! Nu am auzit sa moara cineva din asta. E doar un mod de a te manipula...

| Crisu_8081 a răspuns:

Ce vrajeala ieftina! Lasa-l sa mai astepte tocmai pentru ca te iubeste happy

| Swabia a răspuns:

I se face rau... din ce cauza?! Nu mai poate? De la ce?[De la fiere!laughing)].Nu`i ajunge aerul?!hee hee...Invita`l la un "pahar de poveste"si intreaba`l deschis..."Dragul meu, tu crezi ca baza relatie noastre e sexul?!"...

| just4fun_8801 a răspuns:

Faci cum vrei... dar vine o zi in viata unui baiat cand se satura de sora mainii stangi si daca tu nu esti disponbila gaseste el o fata cu granitele deschisewinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Lasa-l sa astepte. Daca nu asteapta, probabil ca nu te merita. Nu i se face rau... e santaj emotional... Incearca sa te santajeze sa faci sex cu el. Nu te lasa manipulata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am intilnit cu un leu care vrea sa fiu prietenul lui pina i se face foame asaaa ca de la foame am inteles ca i se face rau il doare capul, ameteste si normal ca o sa ma manince cu circumstante atenuante dar problema este ca dupa ce si-a potolit foamea cu mine trebuie sa gaseasca altceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing nimic nou, asa fac mai toti baietii cand fierb hormonii in ei! Nu-ti fie frica nu moare nimeni din lipsa de sex, tu spune-i clar ca nu vrei inca si daca nu intelege sa te astepte, cu toata parerea de rau nu e pentru tine, nu e alesul tau. Auzi tu : i se face rau... da, de la fiere ca nu te poate avea, cum zicea Swabia. Si inca un sfat- cauta-ti un baiat virgin, e mult mai usor asa si crede-ma daca o sa va iubiti si incepeti impreuna are tot potentialul sa fie ceva de durata. Ca, te rog sa ma ierti, baieti din astia care au trecut din pat in pat gasesti pe toate gardurile...Numai bine!