| RoxRoman a întrebat:

Am 17 ani si vreau sfatul vostru. Am probleme cu mama, nu ma intelege, ma suna ma intreaba unde sunt ii spun ca afara si ea incepe "de ce minti?" nu am facut nimic mereu cand ma intreba unde sunt ii spuneam adevarul. Am prieten, el are 21 de ani, suntem impreuna de 11luni si la inceputul relatiei mama m-a sunat m-a intrebat unde sunt i-am zis ca sunt la el acasa, de atunci mama mi-a zis sa nu mai merg la el acasa, eu am mai fost de 2ori dar i-am zis si ei ca sunt la el, deci nu am mintit-o. La inceputul lui septembrie mi-a zis sa ma despart de el, eu i-am zis ca nu ma despart de el pentru ca zice ea, si saptamana trecuta am fost afaracu fetele nu stiam ca o sa vina si prietenul meu dar a venit si ma condus pana acasa, mama a zis ca de ce nu i-am zis ca vine si el. Dupa aia joia trecuta mama a mers la tara, era planificat de mult ca el vine sa imi faca pc-u mama a zis sa nu vie da eu tot l-am chemat, si ma inteebat mama "a fost Vlad la calculator?" eu "da" ea"parca am zis sa nu vina" si i-am zis ca ce prefera sa o mint, ea nu ca e bine ca mi-ai zis... Voi ce ati face in locul meu ca sa va faceti mama sa accepte persoana iubita? si inca o intrebare :Voi v-ati desparti de persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| December a răspuns:

Daca va iubiti si va intelegeti bineinteles ca nu trebuie sa te desparti de el numai fiindca are mama ta vreo "boala" pe el sau pe sitatie in sine. In general mamele sunt mia protectoare, tu nu ai inca 18 ani. Nu stiu daca mama ta a vorbit vreodata cu prietenul tau si daca si-a facut vreo parere rea despre el. Ideea ramane ca daca el e un baiat bun si se comporta cu tine frumos si tine la tine, atunci nu vad problema. Tre' sa-i explici mamei sa o lase un pic mai moale cu verificatul asta ca e stresantwinking.

| RoxRoman explică (pentru December):

Nu mama nu a vorbit cu el, adica o data stateam cu el la scara si a venit mama de la lucru atunci a facut cunostinta cu el. Asta mi-a zis si o prietena ca daca eu sunt fericita asta conteaza. Multumesc de sfat, o sa mai vorbesc cu mama.

9 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Lu` maicata ii e frica ca o s-o faci cu el.

| skiziiskiz a răspuns:

Poate ca mama ta a aflat ceva rau despre el, desi cred ca ti-ar fi spus. Dupa parerea mea nu are niciun motiv sa faca asa ceva, du-o la un psiholog
Nu te desparti de baiatul ala daca chiar va intelegeti si va iubiti[ p.s. il cheama Vlad, deci e perfectlaughing. mama ta nu are ce sa ii reproseze. asa il cheama si pe prietenul meu, 1 an si 11 luni avem chiar azi]

| RoxRoman explică (pentru skiziiskiz):

Multumesc tuturor de sfaturi. eu as vrea ca mama sa il cunoasca pe el dar de fiecare daca cand el trebuie sa vina la mine ea pleaca de acasa... vorbesc cu ea ii spun orice da e absurda, si Lilianamd mereu inainte sa merg la el i-am spus, si in plus as fi putut-o minti sa-i spun ca nu merg la el sa-i spun ca nu a venit la mine. skiziiskiz mersi pentru sfat si eu m-am gandit la partea cu psihologullaughing

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna Rox,

Te ingrijoreaza ceva?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,pai i-ai facut cunostinta mamei tale cu iubitul tau sau doar stie asa de la tine despre el,si nu la cunoscut? mamei tale nu te lasa sa umbli cu el pentru ca i se pare nepotrivit pentru tine! Daca parintii nu l-ar accepta pe iubitul meu eu i-as convinge prin fapte,adica l-as chema la parintii mei sa stam de vorba, le-as explica, ca el este potivit pentru mine ca ne intelegem bine si ca ma face fericita, sunt multe motive daca stau sa ma gandesc si daca eu am gasit acum cateva poti gasi si tu mai multe sa ii spui mamei tale de ce nu renunti la Vlad ca asa am inteles ca il cheam.Iar daca va iubiti reciproc lumea din jur putin conteaza, bine nici sa-ti ignori mama dar nici sa faci ca ea! Eu una nu as renunta la iubitul meu daca parintii nu l-ar accepta!

| Liliana1981 a răspuns:

O cam inteleg pe mama ta. Ti-a spus sa nu te mai duci la el acasa- te-ai dus, ti-a spus sa nu vina la calculator- l-ai chemat. Eu nu cred ca mama ta e problema, ci tu. Faci exact ceea ce-ti interzice. Si apoi te miri ca nu are incredere in tine. Am inteles ca nu o minti dar faci exact ceea ce nu ai voie. Cred ca ar fi indicat sa vorbesti deschis cu mama ta, sa-i spui ca ai vrea sa te duci pe la el si vezi reactia. Daca iti interzice calca-ti si tu pe inima si ascult-o. Cu timpul o sa-ti dea voie daca o sa vada ca o asculti. Altfel nu cred ca o sa ajunga vreodata sa aprobe relatia asta.

| Cleopa a răspuns:

Daca exista iubire intre voi nu trebuie sa va despartiti. pune-l pe prietenul tau sa faca anumite gesturi prin care sa castige increderea mamaei tale, cand mai vine pe la tine sa ii aduca un buchet de flori, sa o ajute la ceva, cand vreti sa iesiti impreuna sa o sune el si sa ii ceara voie...nu tebuie sa te desparti de el, mama ta doar isi face griji pentru tine.si ar fi bine sa vorbesti si cu ea si sa o intrebi de ce nu ii convine prietenul tau...

| Tєqυιℓα a răspuns:

Heii. happy

Nu o asculta pe mama ta. happy Dacă voi vă iubiți rămâneți împreună. Ăsta este sfatul meu. kiss
Baftă. happy

Pa, pa. happy