Eu sunt de partea ta, ai dreptate, imbratisarile lungi si frecvente sunt specifice atunci cand iubesti, esti destul de mare si nu mi se pare un lucru anormal.
Frate,ai 17 ani! Doar nu mai ai 5 sa furi pupicuri pe obraz. Presupun ca de french kiss nici sa nu auda. Eu ies cu iubitul in parc si chiar ma duc la el acasa. Stam amandoi, ne sarutam(si cu limba) si mama nu imi spune nimic. Nu e normal din partea ei sa te protejeze atat de mult mai ales la varsta asta.
Vorbeste cu tatal tau, matusa, unchiul etc, cauta pe cineva sa-ti impartaseasca parerea si care sa fie in masura sa isi impuna punctul de vedere in fata mamei tale. Pana la urma suntem in alte vremuri acum. Ea nu mai sunt la curent cu moda si este greu sa le bagam in cap celor batrani, tot ca ei o sa zica. Mamei tale ii e frica sa nu se ajunga prea departe sau sa nu te piarda, ea te considara tot copilul ei care are nevoie de protectie. Arata-i ca esti mare si gandesti matur. Bafta!
Eu zic sa zici la mama ta ca da, esti de acord, asa nu vei avea nicio iubita pentru ca lumea evolueaza, dar o vei asculta si ramai singur pana la adanci batraneti, dar tudefapt te intalnesti cu iubita, fara ca ea sa stie.
Cand parintii au asemenea idei fixe, crede-ma, nu i le poti scoate din cap!
Pai eu cred ca ar trebui sa o intrebi daca ea la varsta ei facea ce iti spune tie sa faci dar e bine sa te pregatesti cu argumente bune in caz ca asta nu merge.
Eu consider ca e normal. Ai 17 ani, nu 6. O sa te dadaceasca asa pana la 30? Oricum, ai si un avantaj: dupa ce faci 18 ani, scapi.
Prietenas, ai grija ca daca nu faci acum ceva, sa pui piciorul in prag, vei sta la fusta mamei intreaga viata! ai mare grija!
Suntem in secolul 21 eu cred ca tu ai ramas in urma cu 200 de ani.
La 17 ani majoritatea persoanelor si-au inceput viata sexuala chiar mai devreme si la 14 ani... cred ca nu ai avut primul sarut nu?