Si noi cum crezi ca te putem ajuta?
Asta-i o relatie de prieteneie la distanta, intre 2 minori, adica platonica si cu sanse sa se rupa in orice moment, fiindca amandoi sunteti copii inca, imaturi.
Nu inteleg cum ti-a gresit fata aia si de ce trebuie sa o ierti, ca sunteti amandoi copii atat de mici ca nu vad greselile pe care o fetita le-ar fi facut fata de un alt copil, incat sa fie iertata.
La anisorii vostri, prieteniile astea se leaga usor si tot la fel de usor se rup!
De altfel nici nu-i indicat o asemenea relatie, fiindca distanta nu este un aliat, ci un inconveninet major care duce a despartiri si in cazul adultilor, dapai copiilor.
Rare sunt relatiile care sa dureze intre doi copii. Mai ales fiind la distanta, tentatiile sunt mari, altfel gandeste un om la 20-25 de ani, care a trecut prin toate starile (iubire/ura). Incearca sa nu te consumi prea mult, si sa inveti, sa o iei ca pe o lectie, pregatire.
E din cauză că nu am încredere in ea? Nu, fiindcă ești nesigur pe tine însuți.
Las-o.Asta trebuie sa faci.Te vei distruge singur si hai sa fim sinceri, ce relatie tine de la 17 ani, respectiv 15 ani pana la casatorie, copii, viitor etc? Odata tot o sa va despartiti.STIU, e greu de crezut dar si eu am fost la fel ca tine, am avut o relatie de 2 ani de zile la 16 ani si cand ne-am despartit credeam ca se termina lumea.A fost greu, dar a trecut.
Oricum, sfatul meu ii sa nu mai gandesti atat de mult si daca nu te face fericit sa o lasi in pace ca nu are rost sa-ti mananci nervii degeaba. Odata ce a calcat stramb, increderea in ea e 0 oricat ai incerca sa te minti singur.