anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am (17 ani) sunt o persoană care gândește prea mult intr-o relație. Urmeaza să ma vad cu iubita mea (15 ani) (cand va incepe scoala )cu care am fost intr-o relație la distanta cam 5 luni, apoi ne-am despărțit din cauza ca a vorbit cu altul. Intre timp ne-am împăcat, am decis sa o iert și am ramas surprins de faptul că este o altă persoană care acum face eforturi pentru noi. Am suferit amândoi prea mult și ne rugam in fiecare seara la Dumnezeu să fim mai buni ca data trecuta si desigur sa nu ne mai despărțim fiindca ne iubim. Uneori când nu vorbesc cu ea in intervale mici de timp sau spune un lucru rau dar neintenționat sunt dat peste cap cu tot felul de ganduri și in concluzie mi-e frică că nu o să meargă bine și că o să se despartă de mine chiar daca ea îmi arăta și imi spune contrariul. Cum sa fac să nu mai fiu asa? E din cauză că nu am încredere in ea? Ne va afecta relația in vreun fel (deși ea ma asigură că nu)? Trebuie să ma schimb? Si daca da, cum fac asta? AM NEVOIE DE AJUTOR MA SIMT DEPĂȘIT!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si noi cum crezi ca te putem ajuta?
Asta-i o relatie de prieteneie la distanta, intre 2 minori, adica platonica si cu sanse sa se rupa in orice moment, fiindca amandoi sunteti copii inca, imaturi.

Nu inteleg cum ti-a gresit fata aia si de ce trebuie sa o ierti, ca sunteti amandoi copii atat de mici ca nu vad greselile pe care o fetita le-ar fi facut fata de un alt copil, incat sa fie iertata.
La anisorii vostri, prieteniile astea se leaga usor si tot la fel de usor se rup!
De altfel nici nu-i indicat o asemenea relatie, fiindca distanta nu este un aliat, ci un inconveninet major care duce a despartiri si in cazul adultilor, dapai copiilor.

| sweetys a răspuns:

Rare sunt relatiile care sa dureze intre doi copii. Mai ales fiind la distanta, tentatiile sunt mari, altfel gandeste un om la 20-25 de ani, care a trecut prin toate starile (iubire/ura). Incearca sa nu te consumi prea mult, si sa inveti, sa o iei ca pe o lectie, pregatire.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E din cauză că nu am încredere in ea? Nu, fiindcă ești nesigur pe tine însuți.

| ReZiSTorr a răspuns:

Las-o.Asta trebuie sa faci.Te vei distruge singur si hai sa fim sinceri, ce relatie tine de la 17 ani, respectiv 15 ani pana la casatorie, copii, viitor etc? Odata tot o sa va despartiti.STIU, e greu de crezut dar si eu am fost la fel ca tine, am avut o relatie de 2 ani de zile la 16 ani si cand ne-am despartit credeam ca se termina lumea.A fost greu, dar a trecut.
Oricum, sfatul meu ii sa nu mai gandesti atat de mult si daca nu te face fericit sa o lasi in pace ca nu are rost sa-ti mananci nervii degeaba. Odata ce a calcat stramb, increderea in ea e 0 oricat ai incerca sa te minti singur.