Buna, eu cred ca si el te-a iubit, dar te-a cam facut sa suferi si asta nu e bine... daca mai ai sentimente pentru el, eu zic sa incerci, poate el s-a schimbat, cine stie?
Salut, draga mea adolescenta de 17 ani...
Nu ti se pare ca ai pierdut 2 ani din tineretea ta degeaba, ca ai fost "manta de vreme rea" pentru o persoana care nu merita acest lucru...asta numesti tu dragoste? iubire?
Cum sa-l ierti, ce sa-i ierti? Sa-l ierte popa ca tu ai indurat de-ajuns. Doamne, cate probleme aveti voi tinerii?
Sterge totul cu buretele, lasa-l, esti tanara, esti frumoasa, uita-te acum pe fereastra si vei vedea alti tineri, deci exista si altii in afara de el, fa-ti alt cerc de prieteni, fara verisori si verisoare din nicio parte, iesi cu ei la petreceri, cluburi, discoteci, teatru, film, excursii si fii sigura ca vei intalni persoana potrivita pentru tine, dar macar acum deschide ochii in patru, nu te repezi sa il alegi pe primul, care ti se adreseaza mai "dragut", mai cauta, nu este timpul pierdut, cauta o relatie stabila, bazata pe dragoste adevarata si incredere reciproca.
Nu are rost sa mai continuati daca zici ca va tot certati sincer mai vrei sa suferi? refati viata si bucurate de tinerete, dupa parera mea daca intr-o relatie se tot fac pauze nu merge de la prima pauza facuta. Daca prietenul meu mi-ar zice sa facem pauza oricat de mult l-as iubi i-as zice adio nu are rost dupa parerea mea o pauza in relatie inseamna ca ceva merge prost
Tu nu il mai iubesti doar crezi ai facut o obsesie pentru el incearca sa nu il mai vezi, iar dc de suna raspundei spune-i ca nu mai aveti nic. in comun, dar inchidei repede dupa nu-l lasa sa scoata vreo vorba.
O adevarata telenovela...eu zic sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. daca il iubesti si te iubeste.impaca-te cu el. dar dupa un timp poti sa il testezi.rogi o prietena (pe care, desigur, nu o cunoaste)sa vorbeasca cu el.si vezi daca pica in plasa. daca pica.rupe orice legatura cu el pentru ca tot asa va face.si nu are rost, pentru ca doar tu suferi, iar daca nu.vezi cat tine... te pup:*
Nu`l ierta , nu merita... acum faci cum vrei u dar daca il ierti o sa suferi din nou, si daca nu o sa fie asa... poti sa ma injuri