| derious4456 a întrebat:

Am 18 ani, penisul meu in erectie este de 16-17 cm. Din punctul meu de vedere, zic că e ok, din moment ce vaginul fetelor este intre 5-9 cm, nu știu dacă greșesc, nu m-am documentat in privinta asta. Problema e alta, am avut 4 contacte sexuale, dar acel femur nu s-a rupt, doar s-a largit, astfel nu imi pot vedea capul in totalitate in erectie. Si cand il ating am o senzatie ciudata, nu de usturime, nu stiu cum sa explic. Precizez ca sunt frate cu curatenia, atat intima cat si corporala. Așteptpareri si ofer funda celui mai realist raspuns!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Prostii

| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand sunt necesare anumite corectari si anume : 1. )Vaginul femeii are o adancime cuprinsa in medie intre 9 si 13 cm dar depinde foarte mult de gabaritul/marimea femeii. 2. )Femurul este un os si anume este cel mai mare/masiv os din scheletul uman si este situat intre genunchi si bazin. 3.) Frenul ( ata popular) este un ligament prin care trece un vas de sange si face legatura intre corpul spongios si glandul (capul) penisului. Acel fren in mod normal si in cazul marii majoritati a barbatilor activi sexual (peste 85%) ramane intacta/intreaga toata viata. Din cate inteleg din explicatia ta, tie nu ti s-a largit suficient deschiderea preputiului (pielea mobila de pe penis) si din acest motiv nu ti se decaloteaza (beleste) si nu iti trece preputiul peste gland.Ti-as sugera sa fii consultat de medicul de familie sau de un medic urolog deoarece am impresia ca esti afectat de asa numita FIMOZA ceea ce afecteaza intr-un mod neplacut si nedorit viata sexuala a oricarui barbat care are respectiva afectiune. Pentru a intelege despre ce este vorba acceseaza si raspunsul urmator : http://www.tpu.ro/......isul-am-o/ Multa sanatate.

| Staind a răspuns:

Iti cureti femurul des?

| Emilian65 a răspuns:

Femurul=un os de la picior. Deci daca ai facut sex, osul de la picior nu avea cum sa se rupa. In urma unui act sexual se rupe "ata" o pielita care impiedica decalotarea completa(belirea) a penisului. Aceasta "ata"(fren) poate ramane nerupta toata viata si nu impiedica in niciun fel buna desfasurare a vietii sexuale.