anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si am incercat sa am primul meu contact sexual cu prietena mea, dar cand am fost pus in fata faptului, pur si simplu mi-a murit si am incercat deja de 2 ori. Cu o seara inainte de primul "esec", am fost foarte excitat dar nu am incercat nimic iar dupa un anumit timp am avut unele dureri in zona stomacului, insa nu stiu daca are vreo legatura...Cine ma poate ajuta cu un raspuns concret, chiar nu stiu ce sa fac si sunt ingrijorat...

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Efectiv ai clacat emotional de teama unui fiasco. De vina a fost doar stresul. Poti fi convins ca nu s-a intamplat din cauza unei afectiuni medicale, totul s-a intamplat pe fond psihic si mental. Incearca din nou si vei vedea ca totul s-a rezolvat.Succes.

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Stiu, dar dupa ce am incercat prima data, acasa am incercat sa ma masturbez si nu a mers prea bine, am incercat iar a 2-a zi si nu mai e la fel, masturbarea este rapida, fara senzatii iar erectia nu este maxima... poate fi doar cauza mentala? Multumesc pentru sfat!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Fara discutie. Esti intro stare oarecum apatica pe fond emotional.Sunt convins ca o prietena priceputa te poate "readuce la viata".

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc frumos pentru sfat! Sper ca starea asta sa treaca cat mai repede si incerc sa nu ma mai gandesc asa mult.

| Emilian65 a răspuns:

Cu gandul ca nu poti face fata la actul sexual cu iubita ta, ai dat-o in bara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai gandit prea mult ca o dai in bara si pana la urma chiar asta ai facut. mai lasa gandurile tampite, e doar sex nu stiinta cuantica

| Anna121 a răspuns:

Erai stresat probabil, ori nu esti suficient de pregatit pentru a-ti incepe viata sexuala, ori te-ai grabit. Data viitoare ai grija ca preludiul sa dureze mai mult, si sa fii extrem de calm, lasa ca totul sa vina natural. Mult succes!

| Negoiu a răspuns:

De multe ori se întâmplă aşa la început, eşti intimidat, surescitat, temător de nereuşită! Nu trebuie, deocamdată, să fii îngrijorat, caută să fii mai calm, să iei lucrurile mai încet şi va fi bine!